21 Ιουλ 2016

Κίνημα απελευθέρωσης από τον Σεπτέμβριο, με εμπροσθοφυλακή την ΟΔΟ ΔΡΑΧΜΗΣ

Η ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ αναστέλλει για μικρό διάστημα τις αναρτήσεις της, αφού τα βασικά της στελέχη έχουν υποχρεώσεις ακαδημαϊκού και πολιτικού χαρακτήρα το επόμενο διάστημα στο εξωτερικό. Από το φθινόπωρο και μετά,επανερχόμαστε περισσότερο δυναμικά, ισχυροποιημένοι από το δίκιο και το ρεαλισμό των απόψεων που προβάλλονται εδώ, με ανιδιοτέλεια,μαχητικότητα και επιμονή. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ. Και ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δε δόθηκε ποτέ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστε μας που παρά τις  αδυναμίες, τα λάθη, τις παραλήψεις που γίνονται εδώ λόγω οικονομικής αδυναμίας και ανυπαρξίας  επαγγελματικής στελέχωσης, μας στηρίζουν και αναπαράγουν τις δημοσιεύσεις μας, εκτοξεύοντας το blog  σε επίπεδα μέχρι και 80.00 καθημερινής επισκεψημότητας.

Με τον Αρμαγεδώνα που εισβάλλει ορμητικά από τον Σεπτέμβριο στη χώρα, οπλισμένοι με τη δύναμη των αναγνωστών, των φίλων,των συναγωνιστών και κυρίως την αγωνία για το καλό της πατρίδας, η ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ θα γίνει Κίνημα απελευθέρωσης από τα δεσμά της Ευρωφυλακής και του δίδυμου αδελφού της, του Μνημονίου.

Είμαστε και θα είμαστε παρόντες στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας από τους ξένους εισβολείς και τους εδώ Πραιτωριανούς εκπροσώπους τους, με νου,γνώση, σχέδιο, συγκροτημένη πρόταση, αγωνιστική παρρησία και παρουσία.


Οι κατοχικές δυνάμεις μας φαίνονται μεγάλες γιατί είμαστε γονατιστοί. Είναι καιρός να σηκωθούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: