5 Οκτ 2013

Ε, όχι και να μας κάνει μάθημα η άθλια Κούρτοβικ


Πρωτεύουσες καρτέλε

Γιάννης Ιωάννου
Βγήκε και η αθλιότατη κυρία Κούρτοβικ από τη γωνία όπου την είχαν εγκαταστήσει τα αίσχη της κατά της χώρας που τη φιλοξενεί, την Ελλάδα δηλ., και μας έκανε διάλεξη στον ανθελληνικό Sky για τους καϋμένους τους μετανάστες που τους βασανίζουν στον Άγιο Παντελεήμονα οι κακούργοι Έλληνες που είναι όλοι τους Χρυσή Αυγή !  

Αυτά ακούει ο κανονικός μέσος Έλληνας πολίτης και κλείνεται απελπισμένος στο σπίτι του. Και η Χρυσή Αυγή,  ύστερα πό την τρομολαγνική διαφήμισή της των τελευταίων ημερών, μπορεί να εξαγνιστεί και να εξακοντίσει τη δημοφιλία της στα ύψη. 
Χωρίς να υιοθετούμε τη θεωρία της εξίσωσης των άκρων, αν ως άκρα τοποθετήσουμε απο τη μια μεριά τη Χρυσή Αυγή και στην άλλη μεριά τις εξ' ίσου εγκληματικές απόψεις και πράξεις των Κουρτοβικ και ΣΙΑ, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε συνειδησιακό πρόβλημα.
Ο "Κουρτοβισμός" ως συμπλήρωμα του "Ρεπουσισμού", διαγράφει μονοκονδυλιά τις χιλιάδες εγκληματικές ενέργειες, δολοφονίες, ληστείες, κλοπές, βιαιότητες, αθλιότητες που έχουν διαπράξει σε βάρος "ιθαγενων", πολλοί παράνομοι μετανάστες. Οι οποίοι εισρέουν μαζικά στην άμοιρη χώρα, με την ευλογία της νεοταξικής παγκοσμιοποιημένης ψευτοαριστερόφρονης πονηριάς. Ταλαιπωρούνται και συνωστίζονται δηλ. οι καϋμένοι, κάπως όπως συνωστίζονταν και οι Έλληνες στη Σμύρνη το 1922, όπως μας διαβεβαιώνει η άλλη όψη του ιδίου εθνομηδενιστικού νομίσματος που ακούει στο όνομα Ρεπούση.
Αλοίμονό μας αν τελικά έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στην Κουρτο-Ρεπούση και στη Χρυσή Αυγή
- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/e-ohi-kai-na-mas-kanei-mathima-i-athlia-koyrtovik#sthash.VPSGvZJc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: