17 Μαρ 2014

Η άποψη της πλειοψηφίας αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ

Βιώνουμε μια ακόμη βάναυση παραβίαση βασικών κανόνων του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος αλλά και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας στο όνομα της υποταγής της χώρας στο γερμανικό εργαλείο εξαθλίωσης και λεηλασίας που λέγεται ευρώ.


Ενώ διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τα ευρήματα των «επίσημων» γκάλοπ, όσο και τις διαθέσεις των χρηστών του ιντερνέτ που αποτυπώνονται σε διαδικτυακές μετρήσεις, παρατηρεί μια τεράστια μεταστροφή της κοινής γνώμης υπέρ της δραχμής -η οποία μάλιστα μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας- τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης αγνοούν επιδεικτικά τους πολιτικούς φορείς και τις προσωπικότητες που υποστηρίζουν την ανάγκη μετάβασης στη δραχμή. 
Πρόκειται για έναν αποκλεισμό που συνιστά δημοκρατική παρεκτροπή. Δεδομένου μάλιστα ότι η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε, γίνεται φανερό πως αυτή θα διεξαχθεί μέσα σε περιβάλλον τριτοκοσμικής χώρας υπό αυταρχικό καθεστώς μπανανίας. (…Και μιλάμε για εκλογές που θα αναδείξουν το νέο κοινοβούλιο της πολιτισμένης Ενωμένης Ευρώπης!). 
Πριν από 6 μήνες ένα γκάλοπ της Public Issue –που αναπαρήγαγαν όλα τα συστημικά ΜΜΕ- έδειχνε πως μέσα σε ένα χρόνο οι «αρνητές του ευρώ» από το 31% πήγαν στο 47%. Επειδή η δυσαρέσκεια αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο σήμερα αυτοί οι άνθρωποι είναι η πια πλειοψηφία –και για πολλούς μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία.
Αυτή λοιπόν η πλειοψηφία είναι αποκλεισμένη από τα κυρίαρχα ΜΜΕ αλλά και από την… «εθνική» ΝΕΡΙΤ που ήδη χρηματοδοτεί ο ελληνικός λαός. Αντιθέτως μετά μανίας επιδίδονται σε μια προσπάθεια κλοπής της ψήφου του έλληνα πολίτη κατασκευάζοντας και σπρώχνοντας ανώδυνες για τα μνημονιακά τους σχέδια επιλογές του τύπου «58», «Ελιά» και «Ποτάμι». 
Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν αλλά θα το συνειδητοποιήσουν το βράδυ των ευρωεκλογών, είναι πως ο ελληνικός λαός άλλαξε ταχύτατα και εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια. Άλλαξε, δυστυχώς, βλέποντας τη δουλειά του, το εισόδημά του, την περιουσία του και τη χώρα του να καταστρέφονται με το ευρώ. 
Ας ξεχάσουν λοιπόν την… «κατσίκα που μασάει ταραμά».  

Πηγή : http://goo.gl/0KJIEi

Δεν υπάρχουν σχόλια: