2 Απρ 2014

Οι πύλες του… ανεξήγητου(;)

Κάτι ανεξήγητο συμβαίνει στη σχέση τρόικας-διαπλοκής με το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας.
Μόλις μαθεύτηκε τι περιέχει το πολυνομοσχέδιο για το γάλα, τα φάρμακα κλπ υπουργοί και βουλευτές φόρεσαν τα φυσεκλίκια τους, ανακάτεψαν τα γένια τους και πήραν σβάρνα τα κανάλια. 


Σε έξαλλη κατάσταση ξεκίνησαν το αντάρτικο: «Αποκλείεται! Τι είναι αυτά τα πράγματα;  Η τρόικα, το γωνιακό μαγαζάκι που εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, θα μας επιβάλλει τέτοιες αθλιότητες; Ούτε συζήτηση. Δεν περνάει! Τι; Θα καταστρέψουμε τη χώρα;»
Αθανάσιος Τσαυτάρης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Θάνος Μωραΐτης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Μιχάλης Κασσής (ο κύριος «Δεν ψηφίζω, τέλος»)  και ορισμένοι άλλοι…

Τελικά όλοι ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου! Κι εδώ είναι που το θέμα φεύγει από την αρμοδιότητα της πολιτικής αλλά και της λογικής και υπάγεται στις «Πύλες του Ανεξήγητου» του Κώστα Χαρδαβέλλα. 

Μυστικό όπλο της «Περιοχής 51» στη Νεβάδα; Εξελιγμένη τεχνολογία, κληρονομιά από εξωγήινους αστροναύτες; Ό,τι και να είναι γιατί δεν το δίνουν και στον πρωθυπουργό που τρέχει ο κακόμοιρος να βάλει αναχώματα στη λαϊκή οργή με τις πενταροδεκάρες του πλεονάσματος;
Ίσως γιατί είναι πολλά τα λεφτά (μιας μαζικής παραγωγής του όπλου).


Δημήτρης Βάρος, για τη «ΔΡΑΧΜΗ»

Πηγή: http://goo.gl/OMoH48

Δεν υπάρχουν σχόλια: