4 Απρ 2014

Ο ευρω - κατήφορος

Όσο λιγοστεύουν οι πρόθυμοι που είναι διατεθειμένοι να εξυπηρετήσουν τα ανθελληνικά σχέδια της «ευρωζώνης», τόσο θα ολισθαίνει προς τη διαφθορά και τον αυταρχισμό το κυβερνών πολιτικό προσωπικό.
Ο ελληνικός λαός κρατάει τη μύτη του γι άλλη μια φορά με τα όσα ακούει και διαβάζει να συμβαίνουν στα ενδότερα της κυβέρνησης.

Ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, κολλητός του πρωθυπουργού και «γεννημένος αντικομουνιστής» είχε μια ωραία συνομιλία με τον πλέον προβεβλημένο χρυσαυγίτη η οποία καταγράφηκε σε βίντεο και βγήκε σε κοινή θέα.
Μαθαίνουμε πως υπουργοί τηλεφωνούν στην εισαγγελέα (κοντοχωριανή του κ. Σαμαρά) και τις δίνουν εντολές… Πως τους φασίστες δεν τους κυνηγάμε γιατί είναι φασίστες αλλά γιατί μας κόβουν ψήφους… Πως ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται από τον «κολλητό» του με λέξεις που δεν γράφονται…
Δεν είναι λοιπόν μόνο ο Γεωργιάδης ή ο Βορίδης. Η διάβρωση έχει επεκταθεί σε όλο το σώμα της ΝΔ, ο ιδρυτής της οποίας έλεγε πως «ένας δημοκράτης το μόνο “αντί” που οφείλει να υπηρετεί είναι του αντιφασίστα».
Αποτέλεσμα τίνος είναι αυτός ο εξευτελισμός όλων των δημοκρατικών θεσμών; Ποια είναι η αιτία αυτής της δυσοσμία που βγαίνει από παντού;
Η υποταγή στο ευρώ, σε πείσμα του συμφέροντος της χώρας και του λαού της!   

Δημήτρης Βάρος για τη «Δραχμή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: