15 Μαΐ 2014

Ανοικτή επιστολή στους επαγγελματίες

Φίλε επαγγελματία,Η μνημονιακή κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο σε βάρος της χώρας εκτελώντας τις εντολές της Τρόικα και του Βερολίνου. Ο έλεγχος του χρήματος, του ευρώ, είναι το υπερόπλο με το οποίο οι Γερμανοί έχουν καταλάβει τη μισή  Ευρώπη και τη  χώρα μας, αφού απέτυχαν σε δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους με τις σιδερόφρακτες στρατιές τους. Τότε, δε μας έπαιρναν τα σπίτια. Σήμερα το κάνουν και αυτό. Ποτέ στο παρελθόν με τη δραχμή δε ζήσαμε παρόμοια τραγωδία όπως η σημερινή.

Η τρόικα εξοντώνει όλες τις παραγωγικές τάξεις και πάνω από όλα τον Έλληνα επαγγελματία και μικρομεσαίο επιχειρηματία. Αν δεν απαλλαγούμε από το ευρώ δε θα απαλλαγούμε ποτέ από το μνημόνιο, από την τροϊκανή, τη γερμανική κατοχή. Γιατί απλούστατα αν το ευρώ είναι ταμπού, τότε και το μνημόνιο είναι ταμπού. Οι απεργίες, οι διαμαρτυρίες, οι κινητοποιήσεις χωρίς στόχο, είναι αδιέξοδες και περισσότερο εξυπηρετούν το σύστημα, αφού λειτουργούν ως βαλβίδες εκτόνωσης. Μια μόνο είναι η λύση. Να σπάσουμε τις αλυσίδες που κρατούν δέσμια την ελληνική οικονομία στο δόλιο, καταστροφικό ευρωμάρκο. Και να την ξαναχτίσουμε με μετάβαση στη δραχμή, με νοικοκύρεμα του κράτους, με αυτοδύναμη ανάπτυξη, εθνική αξιοπρέπεια, με κοινωνική δικαιοσύνη.
Η ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση, κατέρχεται στις εκλογές προτάσσοντας ένα ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο πρόγραμμα όπου ο Έλληνας  κτηνοτρόφος, ο γεωργός, ο ψαράς, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος,  ο δανειολήπτης, ο  Έλληνας καταθέτης διασφαλίζονται και αυξάνουν το εισόδημά τους όπως περιγράφεται στο επισυναπτόμενους 23 άξονες πολιτικής ( βλ και www.drachmi5.gr).
Από εσένα Έλληνα επαγγελματία, επιχειρηματία, ζητάμε να μελετήσεις το πρόγραμμά μας και να μας στηρίξεις τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Να μας βοηθήσεις για να απαλλάξουμε τη χώρα από το δίδυμο έγκλημα του ευρώ και του μνημονίου. Η παρουσία μας στην ευρωβουλή είναι η μόνη εγγύηση ότι το έγκλημα σε βάρος σου και σε βάρος της χώρας δε θα συνεχιστεί.

 Απο την ομάδα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του Συνασπισμού ΔΡΑΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: