5 Ιουν 2014

Ο έλεγχος της ρευστότητας χρήματος επικαθορίζει την πραγματική οικονομία

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε μια οικονομική ανάπτυξη (ευημερία) και σε μια οικονομική ύφεση (φτώχεια); Μόνο ένα πράγμα: Η ποσότητα του χρήματος που βρίσκεται σε κυκλοφορία! Αυτό είναι όλο. Ποιος καθορίζει αυτή τη ρευστότητα; Μα ποιος άλλος, η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα στη Φρανκφούρτη, όργανο της "φίλης" μας ΕΕ. Ποιοι προέρχονται από τη Φrανκφούρτη; Μα οι μεγαλοτραπεζίτες "Rotschilds" που άλλαξαν το προηγούμενο όνομά τους "Bauer", για να κρύψουν την καταγωγή τους. 

H Φρανκφούρτη λοιπόν, είναι η βάση της δυναστείας των Rotschilds. Μεταξύ αυτών ο Mayer Rotschild είπε την αλήθεια¨"Δώστε μου τον έλεγχο πάνω στο νόμισμα και αδιαφορώ για τους νόμους που θα ψηφίζονται"! 

· Το ολοκαύτωμα της Ελλάδος ήταν το επακόλουθο της ευθανασίας της δραχμής μας και της πρόσδεσή μας στο χαρτονόμισμα (ευρώ) των Rotschilds! 

· Καιρός είναι να τους πούμε "άντε γεια"! Αλλιώς το ελληνικό γένος θάχει μεγάλο πρόβλημα! Τελεία και παύλα! Κατά τα λοιπά, κουβέντα δεν γίνεται για ένα δημοψήφισμα ευρώ ή δραχμή. Γιατί η "δημοκρατία" είναι το άριστον σύστημα χειραγώγησης των μαζών και -τεχνηέντως- νομιμοποίησης κάθε άτιμης και αντιλαϊκής πράξης. Επειδή δε και τα εκλογικά αποτελέσματα νοθεύονται, γι αυτό και διαφήμιζαν πρόσφατα τα κέντρα εξουσίας τη μαζικότερη συμμετοχή στις εκλογές: "Ψηφίστε και σκάστε".....

Κατόπιν των προαναφερόμενων, ζητούμενα είναι πλέον η άμεση αφύπνιση, η βαθιά συνειδητοποίηση και η κοινωνικοπολιτική οργάνωση των κατώτερων λαϊκών τάξεων που βάναυσα πλήττονται μέχρι αφανισμού από τα ανήθικα, άπληστα και προδοτικά ελληνόφωνα ανδρείκελα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: