6 Οκτ 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ρεπουσισμός και ο διάβολος



Είναι κοινός τόπος ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται από απελπισμένους πατριώτες δημοκράτες που δραπέτευσαν κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, ύστερα από την ιδεολογικοπολιτική του μετάλλαξη. Σήμερα, καλοδεχούμενη είναι οργανωτική συγκρότηση ενός μεγάλου μετώπου με κεντρικό μοχλό τον ΣΥΡΙΖΑ, με πατριώτες, δημοκράτες, σοσιαλιστές που θα αποδυναμώσει και στη συνέχεια θα συντρίψει  τα αποικιοκρατικά δεσμά της χώρας και θα οδηγήσει στην αναγέννησή της.
Με αυτό το σκεπτικό, είναι φυσικά αποδεκτή η δημιουργία ενός υγιούς μεγάλου δημοκρατικού, πατριωτικού, σοσιαλιστικού μετώπου, χωρίς εξαρτήσεις από τη διαπλοκή. 


Προσοχή όμως. Η συγκρότηση του «μεγάλου κοινού μετώπου της Αριστεράς»  με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και  συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, των Οικολόγων Πράσινων και μέρους  του ΠΑΣΟΚ  προτείνει και η "συνωστισμένη" κυρία Ρεπούση των 1200 προσωπικών ψήφων, δεν είναι μέτωπο αλλά στενωπός. Θυμίζει το Διάβολο που κάνει μελιστάλαχτες προτάσεις στο θύμα του για να το καταπιεί λίγο αργότερα. Για αυτό μακριά από τέτοια και άλλα παρόμοια. Γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια.




Δεν υπάρχουν σχόλια: