30 Ιαν 2016

Εισβολή στο συγκρότημα Λαμπράκη και απονομή Όσκαρ δημοσιογραφικού δωσιλογισμού στον Μπάμπη.

Πέτρος Ιωάννου

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες αργά το απόγευμα, ομάδα νεαρών ατόμων εισέβαλλε βιαίως στο συγκρότημα Λαμπράκη στην οδό Μιχαλακοπούλου πίσω απο το Χίλτον, όπου στεγάζονται οι ναυαρχίδες του κατοχικού καθεστώτος Βήμα και Νέα και δημιούργησε επεισόδια. Το γεγονός που αποκρύφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.έρχεται ως συνέχεια της έντονης διαμάχης που άναψε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το δημοσιογραφικό κατεστημένο με επικεφαλής την ΕΣΗΕΑ, ύστερα από την προβολή βίντεο στην επετειακή συγκέντρωση της ΠΦΑ την  Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο στάδιο Τάε κβο Ντο. Οι τέσσερεις λεβέντες και λεβέντησες, τα ονόματα των οποίων έχουν αποκρυφτεί επιμελώς από όλες τις δημόσιες αναφορές  είναι, οι  Όλγα Τρέμη, Άρης Πορτοσάλτε, Γιάννης Πρετεντέρης και Μπάμπης Παπαδημητρίου, Οι ίδιοι είναι γνωστοί και ως Όλγα Τραμπαρίφα, Άρης Πορδοσάλτε, Γιάννης Ντερμπεντέρης, και ο τελευταίος ο κορυφαίος όλων, σκέτο Μπάμπης. Σημειώνεται ότι, ύστερα από σχετικό ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, στον Μπάμπη έχει απονεμηθεί το Όσκαρ της δωσιλογικής δηοσιογραφίας του 2015. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται και για την εφετινή χρονιά και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύντομα.


Γεγονός είναι ότι, η βία από όπου και αν προέρχεται είναι φυσικά απορριπτέα. Όμως, η πνευματική βία που ασκούν πολλοί εξοργιστικά αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, διαστρεβλώνοντας της αλήθεια και μεταδίδοντας ανενδοίαστα ψέματα παραπληροφόρησης με σκοπό της διατήρηση της ευρωκατοχής, δεν μπορεί να περνούν απαρατήρητες. Oλα έχουν το τίμημά τους.

Ας αναρωτηθούν οι σύγχρονοι εγγράμματοι δωσίλογοι  της γραφής και της εικόνας, γιατί δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στο δρόμο. Μήπως έχουν κάνει κάτι κακό ; Καλά θα κάνουν να μην ομιλούν για ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας. Γιατί πρώτοι οι ίδιοι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο για τριάκοντα αργύρια. Και έχουν ρίξει την όποια ανεξαρτησία γνώμης που επικαλούνται με περισσή στρεψοδικία,αυταρέσκεια και θράσος, στον κάλαθο των αχρήστων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: