29 Ιαν 2016

Η δουλέμποροι κυριαρχούν στο Αιγαίο




αδερφάρες
Νίκος Καβαρατζάκης
«Το σχέδιο έκθεσης – που δεν δημοσιοποιείται – βασίζεται σε αιφνίδιες επιτόπιες επισκέψεις στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα, καθώς και στη Χίο και τη Σάμο, το διάστημα 10 – 13 Νοεμβρίου 2015. Η έκθεση εξετάζει την παρουσία προσωπικού της αστυνομίας και της ακτοφυλακής στις περιοχές που ελέγχθηκαν, την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας ταυτοποίησης και καταγραφής, την επιτήρηση των θαλάσσιων συνόρων και τη συνεργασία με τις γειτονικές χώρες.
Η έκθεση, αν και αναγνωρίζει ότι οι ελληνικές αρχές υφίστανται πιέσεις, υπογραμμίζει ότι η διαδικασία ταυτοποίησης και καταγραφής παράτυπων μεταναστών δεν είναι αποτελεσματική, ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν εισάγονται συστηματικά στο σύστημα και ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα δεν ελέγχονται συστηματικά για τη γνησιότητά τους ούτε αντιπαραβάλλονται με σημαντικές βάσεις δεδομένων ασφαλείας, όπως το SIS (σύστημα πληροφοριών Σένγκεν), η Ιντερπόλ και άλλες εθνικές βάσεις δεδομένων. Με βάση αυτές τις διαπιστώσεις, το σχέδιο έκθεσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα αμελεί σοβαρά τις υποχρεώσεις της και ότι υπάρχουν σοβαρές αδυναμίες στη διενέργεια ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίες πρέπει να εξαλειφθούν και να αντιμετωπιστούν από τις ελληνικές αρχές.»http://www.capital.gr/story/3099065/komision-i-ellada-amelei-sobara-tis-upoxreoseis-tis-os-pros-ti-sengken
Γιατί η ελληνική κυβέρνηση και οι υπηρεσίες της δε συλλέγουν τα πρέποντα στοιχεία των λαθρομεταναστών; Γιατί δε συνεργάζονται με τις άλλες ευρωπαϊκές υπηρεσίες; Για ιδεολογικούς λόγους, «αλληλεγγύης των λαών» ή «ταξικής αλληλεγγύης»; Αν είναι έτσι τότε γιατί δε κηρύσσει την διεθνιστική επανάσταση και την έξοδο από την Ε.Ε.; Αστεία πράγματα…
Η ΣΥΡΝΕΛ χρησιμοποιεί, πολιτικά έναντι των εκβιαστών τροϊκανών την λαθρομετανάστευση, ψηφοθηρικά με τις εμπλεκόμενες ΜΚΟ τους άνεργους νεολαίους της, οπωσδήποτε με αμοιβή των υπηρεσιακών διαμεσολαβητών από τους εγκληματίες ή τρομοκράτες, που διαφεύγουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους. 
Το μέγιστο κακό δεν είναι αν η Ελλάδα αποβληθεί της «Σέγκεν» αλλά τι θα κάνει με τους εγκλωβισμένους στην επικράτειά της ισλαμιστές πένητες λαθρομετανάστες. Η ΣΥΡΝΕΛ γλιστρά στο κοινό έγκλημα, παρασύροντας ολόκληρη την χώρα μας. Εφόσον δεν υπάρξει πάνδημη συστράτευση, με διακυβέρνηση εξωκομματική, στήριξης υπερκομματικής, όσα «Γουδή» και αν στηθούν δε θα προλάβουν να αποσοβήσουν την εθνική καταστροφή. ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: