meiopsifia-oi-ellines
Παραμένει εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους μουσουλμάνες μετανάστες-έποικους με την Ευρώπη να συμπεριφέρεται λες και θέλει να βγάλει όλα τα «κόμπλεξ» της απέναντι στην Ελλάδα.Η κυβέρνηση όμως έδωσε πατήματα. Εφάρμοσε την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και τώρα όλοι οι υπόλοιποι της τα κλείνουν. Διαφήμισε την χώρα σε χιλιάδες μουσουλμάνους και τώρα όλοι συνωστίζονται στα εδάφη μας με την Τουρκία να στέλνει ακόμα περισσότερους.

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε τεράστια «αποθήκη» μουσουλμάνων και την ίδια στιγμή κινδυνεύει να χάσει το μισό Αιγαίο από τις αξιώσεις που εγείρουν οι Τούρκοι πάνω στις περιπολίες του ΝΑΤΟ.Τα Σκόπια σε συνεννόηση με την Άγκυρα κρατούν κλειστά τα σύνορα τους. Έτσι οι μουσουλμάνοι που στέλνει η Τουρκία, ανάμεσά τους σίγουρα τούρκοι πράκτορες, κατακλύζουν όλη την Ελλάδα.
Η κυβέρνηση θεωρεί ότι θα αντιμετωπίσει την κατάσταση με νέα κέντρα φιλοξενίας, ενώ στέλνει ακόμα νεαρούς Έλληνες να υπηρετήσουν τους μουσουλμάνους στα Hot spots.Οι πολίτες αγωνιούν. Βλέπουν να γίνονται μειοψηφία στην ίδια τους την χώρα. Ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια από την Αστυνομία.
Σε μερικές περιοχές οι παράνομοι μετανάστες είναι περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους, όπως στο Καστελόριζο.Αλά η κυβέρνηση έκανε κι άλλο ένα λάθος. Παρέδωσε την διοίκηση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ.
Έτσι οι Τούρκοι πήραν αέρα και για να συμφωνήσουν περιπολίες της Συμμαχικής δύναμης SNMG 2 θέτουν όχι μόνο θέμα αποστρατιωτικοποίησης των Δωδεκανήσων και της Λήμνου, αλλά αμφισβητούν το μισό Αιγαίο. Ειδικότερα, ζητούν οι περιπολίες να γίνονται ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού (φώτο) και δυτικά των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και το σημείο, μεταξύ ελληνικών νησιών και τουρκικών παραλίων να μείνει αφύλακτο για να αλωνίζουν οι Τούρκοι δουλέμποροι, οι οποίοι παίρνουν εντολές από την Άγκυρα.
25024 395513222387 718062387 5137114 3140576 n
Πηγή : prisonplanet.gr, freepen.gr