26 Φεβ 2016

Έρχεται η γκροτέσκα Λεβέντικη Οικουμενική κυβέρνηση για την ολοκλήρωση της καταστροφής


Πέτρος Ιωάννου

Τα κουκιά δε βγαίνουν.Οι αγρότες έχουν στριμώξει την κυβέρνηση.Το ασφαλιστικό είναι μια καυτή πατάτα που δύσκολα περνά. Οι ψήφοι  των προβατοειδών βουλευτών δε μαζεύονται. Κάποιοι δεν αντέχουν άλλο τον προσωπικό τους διασυρμό. Το ξύλο που εισπράτουν, οι βρισιές που δέχονται όπου εμφανιστούν,  ξεπερνούν τις αντοχές τους.. Δεν όλοι όλοι τόσο χοντρόπετσοι όπως οι Τσιπροκαμένοι. Το κατοχικό καθεστώς ετοιμάζει το σχέδιο Ω, ναι αυτό που θυμίζει το γνωστό βαθύ λαρύγκι! Οδεύουμε ολοταχώς στη  δημιουργία μιας γκροτέσκας Λεβέντικής οικουμενικής κυβέρνησης για την ολοκλήρωση της καταστροφή της χώρας που επιτελεί με θαυμαστή επιμέλεια και συνέπεια η ΠΦΑ και οι στα τέσσερα ΑΝΕΛ. Για το σκοπό αυτό προβάρει Υπουργικό κουστούμι ο Βασίλης Λεβέντης, ο γραφικός και κουτοπόνηρος πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Τον οποίο έχει πρωθήσει και προωθεί πληθωρικά και ανενδοίαστα η διαπλοκή στην  απελπισμένη προσπάθειά της να συμπληρώσει το αναιμικό Μπομπολικό Ποταμίσιο κατασκεύασμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Το Οργουελιανό σύστημα με κεντρικό άξονα το συστημικό και καταχρεωμένο μιντιακό καθεστώς των κεντρικών τηλεοράσεων, προβάλλει ασύστολα τον αστείο αυτό τύπο με προφανή σκοπό την επιβίωση του κατοχικού καθεστώτος της κατ' επίφασην δημοκρατίας που ζούμε. 
Ο Λεβένταρος, από αντισυστημικός έως χυδαίος βωμολόχος και υβριστής του καθεστώτος,  το έχει από καιρό στρίψει, γλύφει το σύστημα  και απειλεί με.... κρεμάλα όσους αρνούνται το καθεστώς και κυρίως αυτούς που υποστηρίζουν τη δραχμή. Γιατί όπως είναι γνωστόν, «με τη δραχμή θα κατέβει ο ίδιος ο Γκοτζίλα και θα ρουφήξει και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας». Ενώ τώρα ζούμε υπέροχα μέσα στον παράδεισο του ευρώ. Βέβαια ο Λεβένταρος καλά τα έχει βολέψει προσωπικά, αφού καταλαμβάνοντας αυθαίρετα και παράνομα τηλεοπτικές συχνότητες, τα έχει οικονομήσει γερά πουλώντας της σε τρίτους.Κια έχει στείλει γερό κομπόδεμα στο εξωτερικό για τα γεράματά του, αν δηλ. προφτάσει να μπει στα ελικόπτερα της φυγής.
Η παρουσία και ο λόγος του Βασίλη Λεβέντη αποτελούσε διαχρονικά μια γκροτέσκα φιγούρα υποκείμενη σε μόνιμη καζούρα, σάτιρα και ανεξάντλητη πηγή γέλιου. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά βίντεο με φάρσες που έχουν γίνει σε βάρος του. Παλαιότερα ο  Billy είχε μια εκπομπή στο θρυλικό κανάλι 67 όπου όποιος τον έπαιρνε τηλέφωνο του έκανε πλάκα.
Στο διαδίκτυο διακινείται ένα βίντεο με τηλεοπτική εκπομπή από τις 15 Μαρτίου 1993 με τον Billy να εξαπολύει χοντρά μπινελίκια κατά διαφόρων λαμογιών της χώρας μας. "Να πέσει φωτιά, να κάψει τους Παπανδρέου, τους Καραμανλέους, τους Κλεφταραίους και τους Μητσοτάκηδες", συνήθιζε να λέει. Σε εκπομπές του κοπανούσε ότι έβρισκε μπροστά του.  Πολλές φορές, πέταγε  ποτήρια  νερού και  φραπέ στο στούντιο, με αποτέλεσμα παντού να υπάρχουν γυαλιά. Η λόξα του αυτή λέγεται  πως οφείλεται  στην υπερβολική κατανάλωση φραπέδων. Κάποιοι υποστηρίζουν με χιούμορ ότι, οφείλεται στο ότι όταν ήταν μικρός, του πάτησε το κεφάλι ένας διερχόμενος οδοστρωτήρας. Ποτέ δεν ξέρεις.
Ο Βασίλαρος έχει ιδρύσει την πολιτική παράταξη Ένωση Κεντρώων, με την οποία κατεβαίνει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, διαθέτοντας προφανώς σεβαστά χρηματικά ποσά που απαιτούνται μόνο για τα βασικά έξοδα και όχι μόνο. Χαρακτηριστικές ατάκες και τηλεοπτικές συνομιλίες διανθισμένες με απίθανες βωμολοχίες του Bily, μεταξύ πολλών άλλων είναι και οι ακόλουθες ( ας μας συγχωρέσουν οι αναγνώστες ) :
- Γεια σας... Είμαι Υδροχόος.
- δεν είστε Υδροχόος...βλάκας είστε...χα χα χα
- Γεια σας, είχα πάρει και χθές, είμαι Υδροχόος.
-Να πας μάλλον σε μεταμοσχευτήριο εγκεφάλου να σου βάλουν λίγο μυαλό.
- Εγώ είμαι Αιγόκερως.
- Ακούγομαι;
- Ναι,ναι.
- Γαμιέσαι
- Πρόεδρε είστε καλά στην υγεία σας; γιατί σας άκουσα να βήχετε.
- Δόξα το Θεό!
- Απ'τα τσιμπούκια θα 'ναι...
- Έχω παράσιτα του σταθμού, το σήμα φτάνει κάπως περίεργα στην τηλεόραση μας. Βλέπουμε το πρόσωπο σας να παίρνει τσιμπούκια στην οθόνη.
- Έχουν βγεί οι Αρειανοί στους δρόμους και εμποδίζουν τα λεωφορεία να περάσουν. Και αναρωτιέμαι... δεν θα 'ταν καλύτερα, όλοι αυτοί οι βάνδαλοι, να σε γαμήσουν ξεκολιάρη;
-Πρόεδρε, εσύ είσαι μια αδερφή............. ψυχή!
-Ο θεός να στείλει καρκίνο στον μητσοτάκη και όλα του τα σόγια.
-Να πάνε στο διάολο όλοι
-Χαίρομαι που κλείνουν το κανάλι 67...Κλείνουν τον τάφο τους
-Αλητεία, αλητεία... αλητεία
Οι τρελαμάρας, οι ανοησίες, οι βωμολοχίες, οι αρλούμπες του Billy του 2,7% της πρόθεσης ψήφου κατά την GPO ( ! ),  δεν έχουν τελειωμό. Αν φτάσουμε στο σημείο να δούμε και τον απίθανο αυτόν τύπο να εκπροσωπεί το δύσμοιρο όσο και σε αφασία ελληνικό λαό με την αρωγή των συστημικών κεντρικών ΜΜΕ που τον προβάλλουν ασύδοτα και ανενδοίαστα, έ τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε χώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παντως φαινεται ότι για να φτασουν στον φραπεδοπροεδρο τους τελειωνουν τα αποθεματα σε εμμισθους πρακτορες προθυμους για τη σκατοδουλεια.