19 Φεβ 2016

Η «συμμορία του ευρώ» των αργυρώνητων Γερμανοτσολιάδων του κατοχικού καθεστώτος


Πέτρος Ιωάννου

Διαρρηγνύει τα ιμάτιά της η κυρία Έλη Στάη γιατί κλήθηκε από τους οικονομικούς Εισαγγελείς για να δικαιολογήσει  την ύπαρξη 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS. Οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν βρει στις λίστες πολλούς  πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους  ως ύποπτους για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Πολλοί-πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που είναι γνωστό ότι έχουν τεράστιες καταθέσεις σε ευρώ στο εξωτερικό.

Όλοι αυτοί πολιτικάντηδες  και δημοσιογραφούντες που έχουν καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό, ανεξάρτητα από το πόθεν έσχες των χρημάτων τους, είναι οι κύριοι εκπρόσωποι της εξωνημένης , της ξεπουλημένης  «συμμορίας του ευρώ». Οι μεγαλόστομοι αυτοί Φιρφιρίκοι,Ναιναίκοι,Οσφυοκάμπτες, Παπαγαλιστές, Γερμανοτσολιάδες του κατοχικού καθεστώτος, είναι οι ίδιοι που καταγγέλλουν με περισσή θρασύτητα τη «συμμορία της δραχμής» όπως την έχουν ονομάσει για ανομήματα που οι ίδιοι έχουν διαπράξει.
Με άλλα λόγια καταγγέλλουν εμάς τους υποστηρικτές του εθνικού νομίσματος ότι δήθεν έχουμε βγάλει τα ανύπαρκτα χρήματά μας σε ευρώ στο εξωτερικό για να αξιοποιήσουμε την ανατίμησή τους όταν επέλθει το Grexit.  Δάσκαλε που δίδασκες .....Οι αργυρώνητοι Παπαγαλιστές έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο και υπηρετούν τα αφεντικά τους χωρίς ελάχιστη τσίπα, αντίστοιχη αυτή του κυρίου Τσίπρα  που παριστάνει τον αριστερό....Εμείς υπηρετούμε αρχές,αξίες και ιδανικά. Για αυτό και δεν έχουμε ούτε δεκάρα, σε ευρώ ή δραχμή, ούτε στο  εξωτερικό, ούτε στο εσωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: