18 Φεβ 2016

Την κατάργηση των συνόρων επαγγέλεται ο εθνομηδενιστής Πρωθυπουργός μας

Την κατάργηση των συνόρων ούτε λίγο ούτε πολύ επαγγέλεται ο πολυπολιτισμικός αλοπαρμένος Πρωθυπουργός μας ο οποίος έχει μπλέξει το μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση του Τζώρτζ Σόρος. Και έχει βάλει σκοπό να μετατρέψει τη χώρα του Σωκράτη και του Περικλή σε Ισλαμικό κράτος της Σαρίας και της Μπούργκας.  "Η λύση του προσφυγικού δεν είναι να οικοδομούμε φράκτες", βροντοφώναξε ο αρχι-εθνομηδενιστής  Αλέξης προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., με αντικείμενο το μεταναστευτικό και τις σχέσεις Βρετανίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Αλέξης της ΠΦΑ. τόνισε ότι "η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις κρίσεις παράλληλα: τη χρηματοπιστωτική κρίση, την κρίση ασφάλειας και την προσφυγική κρίση.......".Μπράβο του, το κατάλαβε καλά !
«Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε αλληλεγγύη, αλλά ενωμένοι και αλληλέγγυοι παντού, όχι μόνο στη βορειοδυτική πλευρά της Ευρώπης, αλλά και στην νοτιοανατολική και στη μεσογειακή πλευρά της» πρόσθεσε και τόνισε:Η λύση στην προσφυγική κρίση δεν είναι το χτίσιμο φραχτών και η προώθηση του ρατσισμού στην Ευρώπη. Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι τείχη και ξενοφοβία. Οι ευρωπαϊκοί κανόνες δεν μπορεί να είναι μόνο για κάποιους και για κάποιους άλλους «α λα καρτ»».

Ουάουυυυυυ που θα έλεγε και ο πρώην φίλος του Τζώνυ Μπαρουφάκης.
Η αποστολή στρατού και χωροφυλακής στα σύνορα μιας χώρας συνιστά μια «μη φιλική ενέργεια», ανέφερε ο πρωθυπουργός μας -τρομάρα μας- στον Τσέχο ομόλογό του Μπόχουσλαβ Σόμποτα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησής τους πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό και τις σχέσεις Βρετανίας – Ε.Ε. 

Προφανώς ο στρατός και η καταργηθείσα χωροφυλακή κατά τον κύριο Τσίπρα χρειάζονται για να παίζουν μπιρίμπα στους στρατώνες και άλλα παρόμοια!!!!!
Ο Τσέχος πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κύριο Αλέξη για το περιεχόμενο της μίνι συνόδου των τεσσάρων χωρών του Βίζεγκραντ, που έγινε στην Πράγα την περασμένη Δευτέρα.Ο κ. Σόμποτα είχε προσκαλέσει τον Αλέξη μας στη σύνοδο, αλλά ο τελευταίος δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση.

Προφανώς δεν ήθελε καν να ακούσει ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να υπάρχουν σύνορα τα οποία δεν αποδέχεται ο Ουρί Πρωθυπουργός μας.
 Όπως ανέφεραν συνεργάτες του, ο κ. Τσίπρας είπε ορθά κοφτά στον Τσέχο ομόλογό του πως, η Ελλάδα αδυνατεί να υλοποιήσει οτιδήποτε μη σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο, όπως είναι οι παράνομες επαναπροωθήσεις.......
Δε θα διώξουμε κανένα έποικο. Θα μείνουν όλοι και άλλοι τόσοι εδώ έτσι που σε 5-10 χρόνια θα είναι πολύ περισσότεροι εμάς.Εμείς είμαστε ανθρωπιστές κύριοι, δεν είμαστε ρατσιστές.....Τι άλλο θα ακούσουμε και τι ακόμα θα υποστούμε μέχρι να απαλλαγεί η χώρα από την τρομακτική αυτή ΠΦΑ, ουάουυυυυυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: