14 Μαρ 2016

Το 2020 το 35% των κατοίκων στην Ελλάδα θα είναι μουσουλμάνοι



Πόπη Σουφλή 
Αν στον αριθμό του μισού εκατομμυρίων γεννήσεων συνυπολογισθεί και ο αριθμός των γονέων τους, οι μετανάστες που ήδη υπάρχουν στην Ελλάδα και η Ελληνική υπογεννητικότητα, τότε ως το 2020 το 20 με 35% των κατοίκων της χώρας μας θα είναι μουσουλμάνοι!



Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης


Απο ένα πρόχειρο αλλά αρκετά καλό προσεγγιστικά υπολογισμό που κάναμε, υποθέτοντας ότι οι μετανάστες για μια τριετία θα έρχονται με τον παρόντα ρυθμό  και ότι μετά το 2019 θα υπάρχει μια πτώση στον αριθμό αυτών που έρχονται προκύπτει με τις καλύτερες προυποθέσεις (ότι δηλαδή η κάθε οικογένεια μεταναστών δεν θα κάνει πάνω απο 2 παιδιά, αυτοί κάνουν πάνω απο 4) ο πληθυσμός της Ελλάδας μόνο απο τη γέννηση παιδιών θα φτάσει ως το 2020 το μισό εκατομμύριο (σημείο 4). 



Αν διατηρηθεί ο ρυθμός εισόδου και ο εγκλωβισμός των μεταναστών στα ίδια με τα σημερινά επίπεδα, τότε ο αριθμός αυτός θα ανέβει εκθετικά (σημείο 7), θα ξεπεράσει τις 600,000 γεννήσεις! 


Στα σοβαρά κράτη τέτοιοι υπολογισμοί γίνονται πρίν ληφθούν αποφάσεις. 


Η Ελλάδα από ότι φαίνεται δεν είναι σοβαρή χώρα, η δε Ελληνικήδημοσιογραφία είναι μια κλίκα απο πρακτοράτζες και μόνο για φάπες τούρμπο.


Αν στον αριθμό του μισού εκατομμυρίων γεννήσεων συνυπολογισθεί και ο αριθμός των γονέων τους, οι μετανάστες που ήδη υπάρχουν στην Ελλάδα και η Ελληνική υπογεννητικότητα, τότε ως το 2020 το 20 με 35% των κατοίκων της χώρας μας θα είναι μουσουλμάνοι!


Koza Nostra και συνεργάτες


Η σημασία του παραπάνω διαγράμματος δείχνει πόσο μειοδοτική πράξη ήταν να μη καταγράφονται όσοι μετανάστε μπαίνουν στην Ελλάδα επι χρόνια απο τις κυβερνήσεις που πέρασαν αλλά και απο τη τωρινή κυβέρνηση, που έχει ξεπεράσει το όριο της άμεσης επικινδυνότητας με πράξεις παράδοσης εθνικής κυριαρχίας, τις οποίες προσπαθεί να περάσει στον αγράμματο και αφελή Έλληνα ως απλές συμφωνίες ενώ έχουν προκύψει (σαν διεθνείς συμφωνίες) απο παραβίαση του συντάγματος, αφού  δεν ψηφίστηκαν απο τα 2/3 των βουλευτών και δεν υπήρξε ανοιχτή συζήτηση στη Βουλή.


Η Ελλάδα απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ανοιχτή διέλευση στα σύνορα π.χ. απο Ελλάδα στην Ιταλία για όλους (και τους πρόσφυγες και μετανάστες) σημαίνει ότι είναι εκτός συνθήκης Σένγκεν, κάτι που έχει αποκρυφτεί απο όλα τα ΜΜΕ της διαφθοράς, ακόμη και τα δήθεν “πατριωτικά”.

 Όλα είναι στο κόλπο.


Με 20 δις ευρώ ανάγκες για την επιβίωση των μεταναστών για την επόμενη τριετία περιμένετε να έχετε συντάξεις και μισθούς πάνω απο 250 ευρώ; 


Mια αλλαγή στη νομοθεσία που θα αφορά στη χρήση γής με διάφορα τερτίπια αναμένεται (για τη δημιουργία ΕΟΖ ή για να δοθεί εκμετάλλευση γής σε μετανάστες, σε λαγουμιτζήδες, σε περιπτεράδες κλπ). 

Κάθε λουμπίνα μέσα απο μια καινοτομία δεν φαίνεται…


Στο διάγραμμα φαίνεται πόσο θα επιβαρυνθούν οι Έλληνες με διάφορα κόλπα λόγω μεταναστατών και ανοικτών συνόρων την επόμενη τριετία για διάφορες μεταναστευτικές ροές.

Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν


Η γνώμη μας είναι ότι τα σύνορα έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει, σε άλλη περίπτωση θα υπάρξει εξισλαμισμός και διάλυση της χώρας μας μέσω δημιουργίας ΕΟΖ, αλλοίωσης του εκλογικού σώματος και αλλαγής κουλτούρας. 

Μας έχει ρωτήσει κανείς αν το θέλουμε;


Η χώρα μας είναι θύμα προδοτών που τραινάρουν τις καταστάσεις για να βυθίζεται το βαπόρι.


Πηγή

2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: