15 Μαρ 2016

Μέτωπο του λαού, ένα παλιρροιακό κύμα που μπορεί να “σαρώσει” τα πάντα


Καλλιόπη Σουφλή-Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Η αυτο-οργάνωση τού λαού σε αντίσταση, μόνον έναν τρόπο έχει: το Μέτωπο.  Ας του δώσουμε, εκ των ενόντων, ένα όνομα, ας το πούμε Απελευθερωτικό, Λαϊκό, Ριζοσπαστικό Μέτωπο.  Αυθόρμητα σχεδόν, ταίριαξαν έτσι οι λέξεις, ώστε να βγει το γεμάτο νόημα ακρωνύμιο:Α.ΛΑ.Ρ.Μ. Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: το Μέτωπο δεν μπορεί να είναι κόμμα, ούτε να έχει οργάνωση κόμματος, αν θέλει ν' αναπτυχθεί γρήγορα και δυναμικά.  


Υπάρχουν κόμματα που φέρουν τον τίτλο του Μετώπου, με πολύ αξιόλογο το ΜΕΚΕΑ (Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση), που έχει ιδρύσει ο  πολιτικός και στοχαστής κ. Τάκης Φωτόπουλος. Όμως δεν έχει δυναμική “ανατροπής”, για δύο λόγους. 

Πρώτον, επειδή είναι κόμμα και ο λαός, σχεδόν στην πλειοψηφία του, δεν εμπιστεύεται πια κανένα κόμμα. 

Δεύτερον, επειδή έχει συγκεκριμένα προτάγματα, ενώ επαγγέλεται μία αρκετά υψηλής μορφής δημοκρατία, την Περιεκτική (που περιλαμβάνει όλες τις όψεις του βίου) Δημοκρατία.


Η δημοκρατία είναι η  βάση όπου μπορούν να συνυπάρχουν και να “συν- βουλεύονται” όλοι,  άρα είναι κατ' εξοχήν ενοποιητικό στοιχείο ενός λαού. Αρκεί όλοι να έχουν ίδιο στόχο: το κοινό συμφέρον και όχι το ιδιαίτερο συμφέρον εις βάρος  άλλων υποσυνόλων.  Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δημοκρατία χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μακροημερεύσει.Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι δύο Αρχές που πρέπει να συμβαδίζουν. Μιλάμε βέβαια για την αληθινή δημοκρατία και όχι την “εικονική” του απολυταρχο-κοινοβουλευτισμού  -ψήφισέ με, για να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, ακόμα και να σε εξοντώσω!


Αν ένα μέτωπο θέτει κάποιο προτάγματα  (ένα πολιτικό “επιβάλλεται”),αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική. Επειδή ο ελληνικός λαός, σαν από ένστικτο γραμμένο στο D.Ν.Α. του, δε θέλει “επιβολές” -άλλο αν τις λούζεται, τον εξαπατούν και τις λούζεται, γιατί τον έχουν κρατήσει “επί τούτου” και  απαίδευτο και επαίτη! Αν όμως του μιλήσει κάποιος με ευθύτητα: “Έχω πρόταγμα (π.χ.) να βγει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση”, τότε κουμπώνεται, γιατί  το πρόταγμα το αισθάνεται ως πρό(σ)ταγμα.  Κουμπώνεται και επειδή δε γνωρίζει ακριβώς ποιο είναι το συμφέρον του, το ενταγμένο φυσικά μέσα στο “κοινό συμφέρον”.


Η διαπλεκόμενη εξουσία, κάτω από την οποία βρίσκεται ο πολίτης, δεν του επιτρέπει να ενημερωθεί αμερόληπτα για οτιδήποτε τον αφορά. Αντίθετα τον βομβαρδίζει με άκρως επιστημονική προπαγάνδα, διαμορφωμένη σε σύγχρονα “think-tank” -που στα ελληνικά μεταφράζεται με το απαίσιο “δεξαμενές σκέψης”, όπως  π.χ. δεξαμενές πετρελαίου και δείχνει ακριβώς πόσο σέβονται τη “σκέψη” ως “πληρωμένο εργαλείο”,  αυτοί που τη χρησιμοποιούν για χειραγώγηση ή καλύτερα να πούμε υποδούλωση της ανθρωπότητας.


Δεξαμενές σκέψεις επικοινωνιολόγων, ψυχολόγων, εθνολόγων, ιστορικών, “φιλοσόφων”,  γλωσσολόγων...  μη σας φαίνεται παράξενο, εύκολο είναι να διαστρέφει κάποιος τόσο πολύ όλες τις γλώσσες του πλανήτη,αλλοιώνοντας  βασικές πολιτικές έννοιες και ονομασίες γεγονότων και καταστάσεων, ώστε ο πολίτης να χάνει το μπούσουλα;  Να συμβαίνει κατακλυσμός και να νομίζει ότι “παίζει” μ' ένα χάρτινο βαρκάκι στους κυματισμούς της λιμνούλας.


Θολωμένος ο πολίτης από την “εκλεπτυσμένη” αυτή προπαγάνδα, δεν είναι σε θέση να διακρίνει ακριβώς ποιο είναι συμφέρον γι' αυτόν και την πατρίδα του και ποιο όχι. Τον αφυπνίζει μόνον, αργά και επώδυνα, η αλήθεια της Πραγματικότητας που “άλλοι” του επιφυλάσσουν, μέσα στο ιλλουστρασιόν περιτύλιγμα της προπαγάνδας. Πάρα πολλοί Έλληνες ακόμα ξετυλίγουν το γυαλιστερό περιτύλιγμα της Ε.Ε. και δεν έχουν διακρίνει ακόμα το τερατώδες περιεχόμενο... Πώς είναι δυνατόν αυτοί να προσχωρήσουν σε κόμμα-μέτωπο με πρόταγμα: “Έξω από την Ε.Ε.”;


Για το Α.ΛΑ.Ρ.Μ ας είναι το μοναδικό  “πρόταγμα” η δημοκρατία. Και πρώτο μέλημα  όσων τυχόν θα μετέχουν ας είναι το να δώσουν στο λαό απλά και μόνο να κατανοήσει τη δύναμη που έχει, όταν λειτουργεί η δημοκρατία. Και ότι χωρίς αυτήν είναι έρμαιο και πιόνι αυτών που αποφασίζουν εν κρυπτώ και παραβύστω κάθε είδους χτύπημα εναντίον του... που αποφασίζουν  να λιμοκτονήσει  για να πληρώνει “εις το διηνεκές”, (όταν ούτε τα κοκκαλάκια του ως λαού δε θα έχουν απομείνει για να ολοκληρώσουν την πληρωμή),  ένα χρέος-απάτη από το Α ως το Ω του. Και οιαπατεώνες, πονηροί, χαζοί και όλοι χαζο-χαρούμενοι, -αθώοι του αίματος του ελληνικού λαού! Ας χαιρόμαστε τους λειτουργούς της Θέμιδος που έχει η πατρίδα μας, με “μαύρο” τυφλοπάνι στα μάτια για όλα τα εγκλήματα που διαπράττονται εναντίον του λαού της.


Και οι πλανητο-κράτορες,  που δημιούργησαν αρχικά το χρέος της Ελλάδος, καμία ανάγκη δεν είχαν το οικονομικό όφελος από αυτό  -εργαλείο  ήταν  για πολλούς άλλους στόχους.  Τον ελληνικό λαό θέλουν υπόδουλο ή αφανισμένο.Χωρίς πόλη (πατρίδα), χωρίς πολιτ-ισμό, (εθνική ιδιοπροσωπία) χωρίςγλώσσα (χωρίς φωνή), χωρίς γνώση (χωρίς επίγνωση), χωρίς σκέψη(χωρίς κρίση), χωρίς Παιδεία (χωρίς μέλλον) χωρίς αυτοβούληση (χωρίς δύναμη!), ένα κουφάρι πεταμένο σε μια άκρη της γης.


Ε, λοιπόν, δε θα τους κάνουμε τη χάρη.  Οι Έλληνες, εμείς, θα φυλάξουμε Θερμοπύλες, θα τους νικήσουμε  πάλι στο Μαραθώνα. Πάλι και πάλι, ως γνήσιοι Έλληνες, ορκισμένοι εχθροί κάθε δουλείας, σωματικής και πνευματικής, θα τους νικάμε. Οι Έλληνες δε φοβήθηκαν ποτέ και δεν φοβούνται  το θάνατο, γιατί γνωρίζουν πως τίποτα δεν τελειώνει εκεί.Γι' αυτό οι πρόγονοί μας ξεκινούσαν τη  μάχη τραγουδώντας... Ίτε παίδες Ελλήνων... Μήπως πρέπει, λοιπόν, να στήσουμε ολόγυρα ένα τσάμικο, και να ξεκινήσουμε τη μάχη; Έχετε ποτέ γευτεί πόση δύναμη έχουν, και ακόμαμας την προσφέρουν, τα δημοτικά  μας ποιήματα-τραγούδια;




Αυτή είναι η προαιώνια μοίρα των Ελλήνων, γραμμένη αρχετυπικά μέσα τους: να πολεμούν με τους “βαρβάρους” και να τους νικάνε. Με τα όπλα από σίδερο, αλλά και με τα όπλα της κάθε δημιουργικής τους έκφρασης.2.500 χρόνια “στέκουν εκεί”, φρουροί μας, ο Παρθενώνας, αλλά και ο Αριστοτέλης, οι τραγικοί  και ο Όμηρος, ο Πραξιτέλειος Ερμής,  οι Δελφοί καιη Ολυμπία, μια  επιγραφή ολίγων λέξεων με τόση δύναμη για ένα λαό, όση δεν έχουν όλα μαζί τα  think-tank του κόσμου: “Ω, ξειν' αγγέλειν Λακεδαιμονίοις...”  Στέκουν εκεί, για να τους προειδοποιούν και να μας θυμίζουν ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν!


Πριν προχωρήσουμε στο πώς θα μπορούσε  να οργανωθεί  το Μέτωπο του λαού, ας αναφερθούμε εν συντομία σε τρόπους ενεργητικής, αλλά μη βίαιης, αντίστασης. Ήδη αναφέρθηκε ο τρόπος μιας διάσπαρτης πανελλήνιας συγκέντρωσης με πεζοπορία ακτινωτά προς τις πλησιέστερες πόλεις και την Αθήνα και με μια “ήρεμη”, αλλά “ομό-φωνη” και πολύ αποφασιστική εντολή: ΦΥΓΕΤΕ!


Και κάτω από την τρομερή πίεση  του λαού και τη φυσική παρουσία του, πράγματι θα φύγουν! Δεν μπορούν να αποφασίσουν να “τα βάλουν” με το 62% -τουλάχιστον- των Ελλήνων που πιθανότατα θα συμμετέχουν! Άρα τίποτ' άλλο δεν τους απομένει από το να φύγουν, γιατί αυτό το πλήθος, ακόμα και χωρίς όπλα μπορεί να τους συνθλίψει -πολιτικά τους έχει ήδη συνθλίψει. Τίθεται, όμως το ερώτημα: “μετά τι;” Θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί μια κυβέρνηση από  “ελεύθερες” προσωπικότητες  που ο λαός τις γνωρίζει και τις σέβεται, κυρίως για το ήθος τους, αλλά και  από απλούς, έντιμους ανθρώπους του λαού, η οποία αμέσως θα αρχίσει να ανασύρει την πατρίδα  από τις εσχατιές που την έχουν ρίξει.


Η κυβέρνηση αυτή θα αναλάβει καθήκοντα όχι με προεδρικό διάταγμα, αλλά με “λαϊκό διάταγμα”.  Έχει περισσότερη εξουσία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον ίδιο το λαό; Ασφαλώς, όχι! Βάσει του Συντάγματος κάθε εξουσία πηγάζει από το λαό, άρα αυτός ο λαός και μάλιστα όταν “δηλώνει” κατά πλειοψηφία “παρών”, έχει εξουσία υπέρτερη του Προέδρου. Καιβάση του άρθρου 120 παρ4, είναι υποχρεωμένος  να την ασκήσει, προς υπεράσπιση τού Συντάγματός του, (έστω κι αν είναι ατελές, είναι, ωστόσο, καλύτερο από το να μην υπάρχει) που έχει βάναυσα καταπατηθεί.



Ενδεικτικά θα αναφερθεί ένας ακόμη τρόπος ενεργητικής μη βίαιης αντίστασης, αλλά προϋποθέτει την ύπαρξη του  Α.ΛΑ.Ρ.Μ. Όλοι όσοι θέλουμε να ενταχθούμε ή να υποστηρίξουμε το Μέτωπο, θα πρέπει να του προσφέρουμε έναν ελάχιστο “οβολό”, ώστε να στηθεί μία δική του (μας),νόμιμη εταιρεία δημοσκοπήσεων. Όχι για να εμπορεύεται δημοσκοπήσεις, αλλά για να μπορέσει να διεξάγει μερικές, ελάχιστες, αλλά νόμιμες και κυρίως έγκυρες δημοσκοπήσεις. 


Φυσικά για να δοθεί άδεια στην εταιρεία, ο υπεύθυνος θα πρέπει να έχει πτυχίο μαθηματικών και στατιστικής. Αν οι “αρμόδιοι” κωλυσιεργούν να δώσουν την άδεια, το Μέτωπο θα πρέπει να τους παραπέμψει στη δικαιοσύνη, ζητώντας και τιμωρία και χρηματική ικανοποίηση. Η εταιρεία αυτή θα παίξει το ρόλο της ως “αιχμή του δόρατος” του αγώνα κι όταν τον παίξει, θα μπορεί αισίως να τελειώσει το βίο της ή να μετεξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο και ισχυρότερο.


Θα τεθούν στον ελληνικό λαό μερικά ερωτήματα για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι έχει σαφώς διαμορφωμένη άποψη και θέση -υπάρχει λόγος γι' αυτό! Ένα, όμως κάθε φορά για να έχει το αποτέλεσμα “ένταση εντύπωσης” , αλλά και ευκολία στην επεξεργασία του, η οποία έτσι γίνεται πάρα πολύ απλή. Επί πλέον, δεν απαιτούνται να απασχοληθούν πολλά άτομα.


Τα ερωτήματα των  εμπορικών εταιριών είναι πολλά και διατυπωμένα με τρόπο που να αδυνατίζει το ένα το άλλο, έτσι ώστε στον πολίτη να εντυπώνεται μόνον ότι  δήθεν προηγείται το Άλφα ή το Βήτα κόμμα,ανάλογα ποιο έχει προ-επιλέξει η διαπλεκόμενη Ολιγαρχία. Είναι μια δοκιμασμένη προπαγάνδα της Ολιγαρχίας αυτή, που εδραιώνει τη θέση της.



Το πρώτο ερώτημα θα μπορούσε να είναι: Εγκρίνετε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και ζωτικών τομέων της οικονομίας μας (Ναι-Όχι).  Η αναγκαία και ικανή  συνθήκη ώστε να δίνει   το σωστό αποτέλεσμα μία δημοσκόπηση (εφ' όσον βέβαια δε “μαγειρεύεται”) είναι το δείγμα , με άλλα λόγια οι άνθρωποι που απαντούν, να είναι τυχαίας επιλογής και συνεπώς να μετέχουν όλες οι κοινωνικές διαστρωματώσεις. Αυτή η προϋπόθεση θα τηρηθεί απαρέγκλιτα -και γιατί όχι;- ώστε να μπορεί να ελεγχθεί από όλους, εχθρούς και φίλους,  η εγκυρότητα τού αποτελέσματος.


Υπάρχει όμως  ένα τεράστιο εμπόδιο, ότι θα αντιδράσει  λυσσαλέα η εξουσία, για πολύ ευνόητους λόγους. Και θα προβάλει χίλιες και μία προφάσεις για να μη δοθεί η σχετική άδεια. Ωστόσο, πιθανότατα, δεν υπάρχει νομοθεσία που να απαγορεύει την αδειοδότηση τέτοιων εταιρειών. Παρ' όλα αυτά, το θέμα θα πρέπει να στηθεί έτσι που  και οι δύο πιθανότητες (μη χορήγηση αδείας-αποτέλεσμα δημοσκόπησης) να μπορούν να καταγγελθούν ως πλήρης έλλειψη δημοκρατίας στην Ελλάδα. Τουτέστιν καταγγέλεται ότι ο λαός  “στενάζει” κάτω  από   το  απολυταχικό  καθεστώς  Τεσσερόικας -κυβέρνησης -αντιπολίτευσης -όλα σε ένα!  Μια   χουντική  λαιμητόμος   εναντίον  του  ελληνικού  λαού.   Και  ας  αφήσουν  τα  “ψόφια” (έτσι τα λέει ο λαός!)   “περί διαφωνιών”,  όλοι τους.


Θέτουμε και 3-4 ακόμη ερωτήματα προς τον ελληνικό λαό  που ξέρουμε ότι θα απαντηθούν με ένα ΟΧΙ της τάξεως του 80-85%, (περί ασφαλιστικού, φορολογικού, ΕΝΦΙΑ κ.α.). Στη συνέχεια συναθροίζονται οι καλύτερες “πένες” του Μετώπου και γράφουν ένα τεκμηριωμένο κείμενο διαμαρτυρίας προς την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι έχει καταλυθεί πλήρως η δημοκρατία στην Ελλάδα, αποστελλόμενο προς όλες τις μεγάλες εφημερίδες του πλανήτη και τα σχετικά φόρα. Το ίδιο πρέπει να συμβεί, αν δε δοθεί η σχετική άδεια. Και σε αυτήν την περίπτωση, ίσως μας φθάνουν τα χρήματα να παραγγείλουμε τη δημοσκόπηση σε εταιρεία  άλλης χώρας, εξακριβωμένης όμως “εντιμότητας”.


Όσες αρνηθούν να το δημοσιεύσουν, το Α.ΛΑ.Ρ.Μ τις καταγγέλλει ότι αποκρύπτουν γενόμενες πράξεις (γεγονότα) από το κοινό τους, μέσω των άλλων, που δέχονται να δημοσιοποιούν τα κείμενά μας.  Θα μου πείτε αγώνας μεγάλος...  Ναι, αγώνας μεγάλος, μα πώς θα ελευθερωθούμε  από το θανάσιμο εναγκαλισμό της Ν.Τ.Π. με απάθεια και αδράνεια; Εκτός αν επιλέγουμε να τρέξει εμφύλιο αίμα ή να τρέχουμε ολοταχώς προς τον αφανισμό μας.


Θέλετε να φτάσουμε την αντίσταση μέχρις εσχάτων, αλλά έχει προϋπόθεσητην ύπαρξη ενός πολύ δυνατού και “αποφασισμένου” Α.ΛΑ.Ρ.Μ., ιδού ένας ακόμη τρόπος.  Αναθέτουμε σε κορυφαίους αδέσμευτους οικονομολόγους να συντάξουν μια ενυπόγραφη έκθεση για την καταστροφική πορεία της ελληνικής οικονομίας μετά τα μνημόνια, τεκμηριώνοντάς την με αριθμούς και γραφήματα. Επίσης θα πρέπει να αναφερθούν όλων των ειδών οι περικοπές,  αλλά και οι πρόσθετοι φόροι που επιβλήθηκαν.



Εν συνεχεία βασιζόμαστε στο ότι ο ελληνικός λαός, κατά τη συντριπτική πλειοψηφία του, θα ήθελε να αποδοθεί δικαιοσύνη (δε μιλάω για εκδίκηση, επειδή η εκδίκηση είναι κάτι πολύ αρνητικό, ενώ η δικαιοσύνη θείο!)για ανθρώπους δικούς  του που έχασε ή υποφέρουν ή για συνανθρώπους του που βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς “στον ήλιο μοίρα”, παρά μόνον στα ερέβη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Τον καλούμε, λοιπόν, να μας αποστείλει τα “ιστορικά”, με αποδεικτικά στοιχεία κι αν αυτά δεν υπάρχουν με ένορκες βεβαιώσεις ενώπιον εισαγγελέως περί της αλήθειας όσων  αναφέρονται, από προσωπικές περιπτώσεις ή συγγενικών προσώπων ή απλά συνανθρώπων  -οπότε μπορούν να αποσταλούν ιστορικά (ανώνυμα ως προς τα πρόσωπα) από καθηγητές και δασκάλους, από γιατρούς και φαρμακοποιούς, από οργανώσεις αλληλεγγύης και όποιους άλλους,


για ανθρώπους που:


α. αυτοκτόνησαν λόγω  ξαφνικής μεταβολής της οικονομικής τους κατάστασης


β. πέθαναν από ελλειπή περίθαλψη στα νοσοκομεία της χώρας


γ. πέθαναν από πλήρη έλλειψη περίθαλψης, επειδή ήσαν άνεργοι και συνεπώς ανασφάλιστοι


δ. πέθαναν από καρδιακή προσβολή  ή καλπάζοντα καρκίνο λόγω του οικονομικού άγχους


ε. έπαθαν βαριά κατάθλιψη, επειδή τους λείπουν τα προς το ζήν ή επειδή βλέπουν το μέλλον  τους ζοφερά κλειστό μπροστά τους


στ. ξεχειμάζουν πάνω σ' ένα χαρτόνι, επειδή χρωστούσαν, ίσως και ένα μικρό ποσό, σε Εφορία και Τράπεζες. Και επί πλέον καλούνται να πληρώσουν φόρο διαβίωσης. Υπάρχουν, άρα χρωστάνε... της Μιχαλούς...  ξέρετε ποια είναι αυτή!


ζ. παιδιών που λιποθύμησαν από την πείνα ή υποσιτίζονται, με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται για την υγεία και την επίδοσή τους στο σχολείο


η. γονιών, κυρίως πολυτέκνων (αυτοί κι αν έχουν χτυπηθεί -η Ν.Τ.Π. δε θέλει Έλληνες εδώ) που αδυνατούν  να θρέψουν τα παιδιά τους


θ. οικογενειών που ζουν ακόμα και χωρίς τρεχούμενο νερό, υποκείμενες σε κάθε είδους αρρώστια


ι. γερόντων που ψάχνουν μέσα στα σκουπίδια για μια ελάχιστη, έστω και μολυσμένη, τροφή


κ. μικρομεσαίων και αγροτών που καταστράφηκαν, (κι αν όχι, θα καταστραφούν τώρα)


Αφού ολοκληρωθεί η κοινωνική αυτή έρευνα, θα πρέπει να συνδυάσουμε τους δείκτες (που είναι απρόσωποι γι' αυτό και δε συγκινούν  κανέναν) με τα επί  ανθρωπίνων υπάρξεων αποτελέσματά τους. Και με αυτόν τον “καυτό” φάκελλο υπό μάλης, (έστω και το 1/10 των περιπτώσεων να καταγγελθεί, φτάνει!), “τους” απευθύνουμε κατηγορία  πλήρως τεκμηριωμένηενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης, αλλά και ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και Οργανισμού για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Η κατηγορία θα πρέπει να περιλαμβάνει  τους πάντες από  Μέρκελ, Σόιμπλε... Λαγκάρντ, Τόμσον...
ως τον τελευταίο οσφυοκάμπτη  υπουργάκο, που υπάκουε  “εντολές” και έφερνε  προς  ψήφιση νομοσχέδια-καρμανιόλες  του ελληνικού λαού και ως το “βολευτάκο” που τα ψήφιζε. Αλλά καλύτερα να σταματήσουμε στους πρωθυπουργούς της εξαετίας με προεξάρχοντα  τον τελευταίο. Ηθική μομφή όμως θα πρέπει να απευθύνουμε σε όλους τους πιο κάτω, για εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων,  σε έναν προς έναν,  ονομαστικά.


Οι δικηγόροι, αντί να πιστεύουν (αν είναι δυνατόν!) ότι “απέχοντας” θα πετύχουν  κάτι, ας ενταχθούν στο Α.ΛΑ.Ρ.Μ. ξεκινώντας το -γιατί όχι;- επειδή, όταν φθάσουν κατά στοίβες οι συγκεκριμένες καταγγελίες, θα υπάρχει πολλή δουλειά για να παραμείνουν οι απολύτως έγκυρες και φυσικά για τη νομική κάλυψη τού όλου θέματος. Επίσης παρακαλούνται, όσοι το επιθυμούν, να πουν δημόσια (μέσω των “αττικών νέων” ή της εγκυρότατης ιστοσελίδας τους eThemis) τη γνώμη τους για τη Διακήρυξη-Δήλωση συμμετοχής στο Α.ΛΑ.Ρ.Μ., που θα δοθεί στη συνέχεια.




Αδέρφια Έλληνες, αν μπορούσαμε όλοι να κατανοήσουμε πόσο μεγάλο όπλο είναι η “κοινή γνώμη”  δε θα κυκλοφορούσαν εξαλλοσύνες -ειδικά στο διαδίκτυο- πως “Μόνον ένας εμφύλιος μας σώζει”!  Τίποτα περισσότερο δε φοβάται η Νέα Τάξη από την εγχώρια και παγκόσμια “κοινή γνώμη” - ούτε τα “ντουφέκια” μας, ραπανάκια για την όρεξή της είναι! Ο λόγος είναι ότιεπιδιώκει μανιασμένα οι λαοί να πιστεύουν ότι λειτουργεί η δημοκρατία στο Δυτικό κόσμο. Γιατί αν σταματήσουν να το πιστεύουν, τότε θα την απαιτήσουν. Με άλλα λόγια θα απαιτήσουν αυτοί οι ίδιοι οι λαοί να αποφασίζουν για τη ζωή τους και την πατρίδα τους  -και καταλύουν αμέσως τη Ν.Τ.Π.!


Γιατί νομίζετε λειώνουν σαν το σκουλήκι στις κατηγόριες ένα λαό, ενώπιον την διεθνούς κοινής γνώμης, πριν του επιτεθούν; Γιατί εκμηδενίζουν την αξιοπρέπειά του, ευτελίζουν την ποιότητά του, ποδοπατούν ό,τι άξιο και υψηλό έχει, όπως ακριβώς συνέβη με τους Έλληνες; Ακριβώς επειδή ήθελαν να μην έχουν οι Έλληνες υποστηρικτή την ευρωπαϊκή και παγκόσμια κοινή γνώμη στην επίθεση που θα εξαπέλυαν εναντίον τους, από καιρό προγραμματισμένη. Τρέμουν κυριολεκτικά την ανά χώρα κοινή γνώμη, φυσικά γιατί έχει δύναμη. Και επειδή δε θέλουν με τίποτα να “αφυπνιστεί”. Άσκοπα, άραγε, δαπανούν εκατοντάδες δισ. δολ. ανά την υφήλιο, ώστε να την κρατούν “υπό πλήρη έλεγχο”;


Έχουν τόσο μεγάλη η αποστροφή προς τη διαμόρφωση “ελεύθερης κοινής γνώμης” οι ηγέτες της Νέας Τάξης, που ακόμα και στην υπόνοια ότι θ' απευθυνθούμε στην παγκόσμια κοινή γνώμη είτε θα φέρουν εδώ απροκάλυπτη χούντα ή πόλεμο (οπότε “άκρα του τάφου σιωπή” -αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι αυτή να σπάσει!) είτε θα πουν: έξω από τις “εστίες” μας η Ελλάδα, έχουμε μεγαλύτερο “συμφέρον” να είναι έξω. Αυτό κι' εμείς θέλουμε! Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο  η ενεργητική μη βίαιη αντίσταση, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τη βίαιη.





Λευτεριά σημαίνει αποδέσμευση από αυτές τις ηγεσίες, επειδή χωρίς αυτές, οι εγχώρια “κατεστημένες”  θα μοιάζουν με  “ποντίκι που βρυχάται”, εμπρός στη δύναμη τού ενωμένου λαού, αποφασισμένου να ασκήσει έμπρακτα την εξουσία που έχει. Δεν μας πολεμούν με όπλα παραδοσιακού πολέμου, άρα δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε με τέτοια όπλα.


Μας πολεμούν με επικοινωνιακό πόλεμο (εκτός και εντός Ελλάδος  -εντός διαλύοντας τη γνώση και κρίση  των Ελλήνων) και δευτερευόντως με οικονομικό. Άρα με αντίστροφο επικοινωνιακό πόλεμο  (μετάδοσηγνώσης, αφύπνιση κρίσης και συνείδησης)  πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Και  θα τους νικήσουμε!  Και η νίκη αυτή θα έχει παγκόσμιες συνέπειες,όπως ακριβώς αυτή του Μαραθώνα και της Σαλαμίνας.


Είναι κρίμα που δεν το καταλάβαμε νωρίς αυτό, εμείς οι υποτιθέμενα ευφυείς Έλληνες, ώστε  το όπλο της έως εξευτελισμού “κατηγόριας” μας να το είχαμε μεταβάλει σε αυτεπίστροφο που θα στρεφόταν εναντίον τους. Τώρα είναι κάπως αργά, επειδή οι πολίτες της Ευρώπης βρίσκονται σε μεγάλη παραζάλη λόγω του “μεταναστευτικού”. Όμως, ποτέ δεν είναι εντελώς αργά. Και μπορούμε στις καταγγελίες μας να αναφερθούμε και στο “μεταναστευτικό” και τους στόχους του, για την Ελλάδα και την Ευρώπη.



Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: