16 Μαρ 2016

Υπόθεση Μουζάλα : «Χέστηκε η φοράδα στ’ αμπέλι» και ευαίσθητοι αγελαδοτρόφοι ζητούν τον αποκεφαλισμό της

Πέτρος Ιωάννου

«Χέστηκε η φοράδα στ’ αμπέλι» και ευαίσθητοι αγελαδοτρόφοι ζητούν τον αποκεφαλισμό της. Αυτό θυμίζει το ξύπνημα από τον εθνομηδενιστικό λήθαργο του  Παναγιώτη Καμμένου, ο οποίος με τον πατριωτισμό αλά καρτ που τον διακρίνει,  ζητάει την κεφαλή επί πινάκι του Γιάννη Μουζάλα ο οποίος αποκάλεσε την FYROM Μακεδονία και ζήτησε ικετευτικά χίλια συγνώμη για το φοβερό του...ατόπημα. Στο κόλπο αμέσως οι ύαινες των ΜΜΕ έσπευσαν να μεγιστοποιήσουν το όλο θέμα, αφού προσφέρεται κατ’ εξοχήν για τον αποπροσανατολισμό της προβατοειδούς κοινής γνώμης, που αυτές τις ώρες συζητάει το «φοβερό» λεκτικό Μουζάλειο ατόπημα και ξεχνάει τα μύρια όσα τραγικά προβλήματα της δύσμοιρης χώρας μας.

Ο Βαρώνος της Καρεκλολαγνίας και του Πολιτικαντισμού Παναής Καμμένος, αφού ποδοπάτησε, στην κυριολεξία ξέσκισε όλες τις κόκκινες πατριωτικές  και αντιμνημονιακές γραμμές που είχε θέσει ο ίδιος στον εαυτό του, ενοχλήθηκε ως μιγιάγκιχτη Αντουανέττα από μια ροζ κλωστή όπως η συγκεκριμένη ατυχής ονομασία για τη  θρασύτατη γείτονα χώρα, η οποία μεταβάλλεται σταδιακά σε Τουρκικό προτεκτοράτο και εμείς περί άλλων τυρβάζουμε. Και λησμονούμε όπως κάνει και ο περί ου ο λόγος Πρύτανης της υποκρισίας Βαρώνος ότι, πολλά στελέχη των μισελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δώσει αγώνα για να αναγνωριστεί η ΦΥΡΟΜ με την ονομασία Μακεδονία.

Θα είναι μεγάλο καλαμπούρι αν ο επικεφαλής των μισελλήνων, Αυτοκράτορας του Καρεκλοκενταυρισμού Αλέξιος ο Α΄, αποφασίσει τελικά την αποπομπή του δυστυχούς Μουζάλα, ο οποίος στο κάτω κάτω της γραφής κάνει πολύ καλύτερα τη δουλειά του. Δηλαδή αυτήν της Ισλαμοποίησης της χώρας από την προκάτοχό του, τη φοβερή και τρομερή ιδιοκτήτρια "φιλνθρωπικών" ΜΚΟ, κυρία Τασία σκέτο. Η οποία μόνο θεωρητικά μπορούσε να προωθήσει το θεάρεστο τούτο έργο ζωής της πατριδοκτόνου ΠΦΑ.

Εμείς εδώ,ανάμεσα στο ζαλισμένο πλήθος των Ελλήνων προβατειδών πολιτών, αναμένουμε με μέγιστη αγωνία και ύψιστη εθνική υπερηφάνεια, το τέλος της τραγωδίας του Mouzalas syndrome

Δεν υπάρχουν σχόλια: