24 Μαρ 2016

Προ των πυλών η δημιουργία φιλορωσικού κόμματος



Βαγγέλης Φανίδης

Με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολουθώ, ενημερώνομαι και ρωτάω τον κόσμο αυτές τις μέρες ως δημοσιογράφος την απήχηση που έχει στον κόσμο και κυρίως στη μεσαία τάξη - κατ επέκταση στο μεγαλύτερο τμήμα του εκλογικού σώματος -το σοβαρό ενδεχόμενο της δημιουργίας του ελληνικού φιλορωσικού κόμματος.Να τονίσω πως η ΛΥΣΗ (στην οποία είμαι Πρόεδρος) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, καθώς και το ότι το παρακάτω άρθρο αφορά καθαρά δημοσιογραφικές πληροφορίες προσπαθόντας να σφυγομετρήσω τον παλμό των Ελλήνων ψηφοφόρων..

.
Η Ρωσία του μεγάλου ηγέτη Βλάντιμιρ Πούτιν άρχισε και πάλι μετά από πολλές δεκαετίες να συναρπάζει και να εμπνέει όχι μόνο τους βαθιά σκεπτόμενους πολιτικούς άνδρες αλλά κυρίως τους απογοητευμένους, ταλαιπωρημένους και αγρίως φορολογούμενους Έλληνες πολίτες . Είναι γεγονός ότι η ελληνική κοινή γνώμη πάντοτε αντιμετώπιζε με συμπάθεια και ενίοτε με θαυμασμό, τις αντί δυτικές κινήσεις των Ρώσων ηγετών και κυρίως του "τσάρου" Βλάντιμιρ!

 Σήμερα μάλιστα που στο παγκόσμιο γεωπολιτικό γίγνεσθαι, οι τέτοιου πολιτικού διαμετρήματος και...εκτοπίσματος ηγέτες είναι δυσεύρετοι, ο Πούτιν και η παρέα του μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα μας, να βγει από τη μέγγενη της εξάρτησης και της επαιτείας από τους δυτικούς συμμάχους μας. Αυτό που λείπει όμως εδώ και χρόνια είναι αυτό που φαίνεται πως γεννιέται σύντομα...

Ένα φιλορωσικό κόμμα που θα έχει ως ηγέτη έναν αξιόπιστο για τους Ρώσους και τον ίδιο τον Πούτιν ως συνομιλητή, ο οποίος σίγουρα δεν θα λέει αρχικά "go home " στην εκπρόσωπο της Δύσης στην Ευρώπη κ. Μέρκελ και στη συνέχεια αφού κρύβεται κάτω από τα φουστάνια της θα την παρακαλάει για βοήθεια - πάσης φύσεως !

 Όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε προ των πυλών της δημιουργίας ενός τέτοιου πολιτικού φορέα που πρώτος είχε οραματιστεί ο μεγαλύτερος πατριώτης όλων ημών των Ελλήνων, ο Αρχιστράτηγος - Απελευθερωτής Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Αν προκύψει λοιπόν καλή του επιτυχία για το καλό του τόπου μας. Αν όχι, στο μέλλον θα πρέπει να δημιουργηθεί πάση θυσία...

Βαγγέλης Φανίδης
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Πρόεδρος ΛΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: