14 Μαρ 2016

Στουρνάρας: Κυβέρνηση και οι τράπεζες θα πρέπει να λάβουν σκληρά μέτρα για τα κόκκινα δάνεια

Ο μέγας Γερμανοτσολιάς, ο πρώτος που θα μπει στο ελικόπτερο τη φυγής αν προφτάσει την οργή του ελληνικού λαού όταν επιτέλους αυτή ξεσπάσει, δήλωσε ξεδιάντροπα σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 ότι : "σπίτια και περιουσίες θα περάσουν πλέον στις τράπεζες που διασώσαμε! Η κυβέρνηση και οι τράπεζες θα πρέπει να λάβουν σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα για τα«κόκκινα» δάνεια, ώστε τα πιστωτικά ιδρύματα, να πετύχουν τον
φιλόδοξο στόχο της μείωσης τους.Ο ίδιος εκπρόσωπος των κοράκων,διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας,  σημειώνει ακόμη ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να υλοποιηθούν όχι επειδή το ζητούν οι πιστωτές, αλλά επειδή είναι απαραίτητες για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος. «Χρειαζόμαστε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα στο οποίο όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν, πληρώνουν όσα οφείλουν», τόνισε.

 Ο αξιότιμος Φιρφιρίκος κύριος Στουρνάρας, τόνισε επίσης ότι «τo κεφάλαιο Grexit έχει κλείσει οριστικά». Την ίδια στιγμή, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με κόστος της προσφυγικής κρίσης, εκτιμώντας ότι θα είναι πάνω από 600 εκ. ευρώ. 

πληροφορίες : Hitandrun Δημοσιεύθηκε από pap-net 

Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: