8 Μαρ 2016

Παγκοσμιοποιημένη ΕΕ

                                                                                              Ευριπίδης Μπίλλης

Όλα δείχνουν ότι ο κ. Τσίπρας σε συνεργασία με τον Καμμένο τον «εθνικιστή»,  και υπό την κατ αρχάς αμέριστη συμμετοχή της καγκελαρίου Μέρκελ (που παρ ολίγο να της στοιχίσει την καγκελαρία της), υπήρξε ο καταλύτης για καταστροφή των Ευρωπαϊκών Εθνών με την λαθρομετανάστευση .Προηγήθηκαν ως γνωστόν,  χωρίς κανείς να είναι βέβαιος ότι συνδέονται με το θέμα αυτό, οι συναντήσεις αμφοτέρων με την «συμπαθέστατη» (F..ck the EU, Ουκρανία κτλ) κ. Νούλαντ. Που προχθές πήγε στην Ειδομένη για να επιθεωρήσει το μάλλον έργο της.

Ακούστε τον κ. Τσίπρα  το λευκό να το κάνει μέλαν !!!!!!!!!!!!! (Δηλώσεις Τσίπρα την Σύνοδο Κορυφής, https://www.youtube.com/watch?v=yT6pAr4eTHo)

Ενώ δηλαδή σαφώς εφαρμόζει το Plan B (https://www.socialeurope.eu/2016/02/is-this-angela-merkels-plan-b/, Ελλάδα «αποτυχημένο κράτος» και  αποθήκη προσφύγων με κλειστά τα σύνορα των Σκοπίων) ομιλεί στους «υπηκόους» του,  για δήθεν Plan A. Που δηλαδή προϋποθέτει ανοικτά  τα Βαλκανικά σύνορα και αέναη ροή μεταναστών προς Βορά.

Συγκεκριμένα ενώ τα σύνορα των Σκοπίων παραμένουν και θα παραμείνουν κλειστά«υπερηφανεύεται» και αναφέρει ως δήθεν επιτυχίες του, προφανώς κατά την εκτέλεση τουPlan B (που αφορά κλειστά τα σύνορα των Σκοπίων):

1.    Την οικονομική και τεχνική στήριξη και στήριξη σε προσωπικό και μέσα,  για το έργο του εγκλωβισμού στην Ελλάδα ίσως και ενός εκατομμυρίου μεταναστών.
2.    Την ως αναφέρει  αποδοχή από την Τουρκία του relocation, δηλαδή την επιστροφή τους στην τουρκία των οικονομικών μεταναστών.
3.    Την αποδοχή από την τουρκία του περιορισμού των ροών
4.    Ουδέν μα ουδέν αναφέρει για φρούρηση των ανύπαρκτων κατ αυτόν, Ελληνικών θαλάσσιων συνόρων.
5.    Ομιλεί για αλληλεγγύη, προφανώς για το Plan B
6.    Αναφέρει ότι οι τούρκοι ήρθαν με δελεαστικές προτάσεις,  χωρίς να τις αναφέρει (έναντι κατ αρχάς 6 δις ευρώ), και που κατά την πάγια τακτική τους, οι τούρκοι όποιες και αν είναι αυτές θα βρουν τρόπο να μην τις τηρήσουν
7.    Μάλλον ως  επιπλέον αντάλλαγμα η ΕΕ δίδει  στην τουρκία την απαλλαγή από βίζα των τούρκων υπηκόων

Κάθε νούσιμος (με νου) άνθρωπος θα έκανε στον κ. Τσίπρα τις εξής παρατηρήσεις.
1.    Αν πραγματικά ήθελε να περιοριστούν οι ροές και να σωθεί ο Ελληνισμός που τον καταστρέφει, θα έπρεπε να φρουρεί, τα ανύπαρκτα για αυτόν,  τα θαλάσσια σύνορα μας, χωρείς να βουλιάζει κανένα και με ισόβια κάθειρξη κάθε τούρκου ή έλληνα ή άλλης φυλής δουλεμπόρου ή  δουλεμπορικής ΜΗΚΥΟ
2.    Δεν μας λέει πού θα βρει τις εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικών μεταναστών για να τους απελάσει δήθεν πίσω στην τουρκία
3.    Που δεν τους περιόρισε, τους άφησε, και που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανά την Ελληνική επικράτεια
4.    Και που η τουρκία άλλα λέει και άλλα κάνει, πολλές φορές το υποσχέθηκε και δεν το τήρησε.
5.    Και αν απιθανέστατα δεχθεί η τουρκία την επιστροφή τους, πώς θα γίνει αυτή, που απαιτεί πρώτα την ανεύρεση τους, μετά τη συγκέντρωση τους (θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες) και τέλος την επιστροφή τους στην τουρκία με αριθμό μερικών χιλιάδων ημερησίως.
6.    Δεν σκέφτεται ο κ. Τσίπρας ότι η τουρκία από «αδυναμία» ελέγχου, θα συνεχίσει να στέλλει τους μετανάστες στα νησιά μας.
7.    Εξ άλλου ο κ. Τσίπρας ομιλεί για περιορισμό τους. Δηλαδή γιαβάς-γιαβάς ή επιμήκυνση κατά την νεοταξική ορολογία.
8.    Δεν σκέφτεται ο κ. Τσίπρας και οι της ΕΕ, ότι απαλλάσσοντες τους «τούρκους» (τα εισαγωγικά και ο νοών νοήτω) υπηκόους από βίζα, θα γεμίσουν την Ευρώπη με «τούρκους» μουσουλμάνους και για μας,  τις περιοχές μας Θράκης και Κομοτηνής, Δωδεκανήσου κατ αρχήν, την μη κατεχόμενη Κύπρο  κτλ.

Στα ανωτέρω του κ. Τσίπρα, μετέχουν συμπαριστάμενοι σε αυτόν οι:
1.    Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης
2.    Προφανώς ο κ. Καμμένος με χρησιμοποίηση των Ενόπλων μας Δυνάμεων για υποδοχή, φιλοξενία , σίτιση κτλ, των μεταναστών
3.    Ο ίσως προοριζόμενος για μέλλων πρωθυπουργός,  κ. Λεβέντης.
4.    Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού (με την ίσως εξαίρεση και παρατήρηση ότι αν ο κ. Χάρης Θεοχάρης αποδειχθεί και πατριώτης θα αποτελούσε πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα).
5.    Η ΔΗ. ΣΥ. Της κ. Φώφης Γεννηματά που  δεν τολμά να γίνει σαφής και συμμετέχει έτσι στο έργο του κ. Τσίπρα

Όσον αφορά το ΚΚΕ, ακούσαμε τις σαφείς απόψεις του χθες στο ραδιόφωνο Ρεάλ του κ. Χατζηνικολάου που είναι οι εξής.
Μην περιορίσετε σε χώρο κανέναν οικονομικό μετανάστη από τα εκατομμύρια που θα μας έρχονται,. Να είναι ελεύθεροι να κυκλοφορούν.
Δηλαδή το ΚΚΕ για λόγους διεθνιστικούς δείχνει να επιθυμεί την καταστροφή του Ελληνικού έθνους, συμπίπτοντας στην επιδίωξη του με τη Νέα Τάξη της κυρίας Νούλαντ (;;) !!!!!!!!!

Τέλος πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις του κ. Σούλτζ, αλλά και όλων των υπολοίπων της ΕΕ για τα συμβαίνοντα στην τουρκία.
«Δεν βλέπουν» την εν εξελίξει δολοφονία και γενοκτονία των Κούρδων στην Ανατολική τουρκία.
Βλέπουν μόνον τα μέτρα του Ερτογάν εναντίον του τύπου.

Ο λόγος είναι απλώς.
Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταδικάζονται οι ενέργειες του Ερτογάν για φίμωση του τύπου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η παγκοσμιοποιημένη ΕΕ για να επιτύχει τους σκοπούς της, επιθυμεί την ελευθερία των  ΜΜΕ, που όμως τα αλώνει ποικιλοτρόπως και τα χρησιμοποιεί για τους γνωστούς  σκοπούς της

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθ8ηγητής ΕΜΠ



Δεν υπάρχουν σχόλια: