18 Απρ 2016

Τα μεγάλα σκάνδαλα των ΤσιπροΚαμμένων

Ευριπίδης Μπίλλης

Δύο κατά τη γνώμη μου σκάνδαλα (εξαιρούμενης της δήμευσης του ελληνικού εθνικού και ιδιωτικού πλούτου) είναι τερατώδη και μπροστά τους όλα τα άλλα είναι ψιχία.1. Η δήμευση των περίπου 10 δις των καταθέσεων της Λαϊκής Τράπεζαςστην Κύπρο από τον Αναστασιάδη. Και 2. Η «κλοπή» από τους ΤσιπροΚαμμένους περίπου 40 δις ευρώ από τουςΈλληνες κατόχους μετοχών των Ελληνικών τραπεζών. Συγκεκριμένα η μεν μετοχή της Εθνικής τράπεζας εν μια νυκτί από 70 ευρώ έγινε 0,26 ευρώ. Και η μετοχή της Άλφα Τράπεζας από 93,55 ευρώ έγινε 1,99 ευρώ. Και οι τράπεζες έγιναν «αγνώστων» κατόχων.


Με βάση τα ανωτέρω στοιχεία, πρόκειται για τη ουσιαστική ληστεία του αιώνα που έγινε από τους ΤσιπροΚαμμένους. Με την τουλάχιστον ανοχή του κ. Κούλη και των λοιπών.
Χωρίς να κινηθεί Άρειος Πάγος (αν έπρεπε), ούτε και ο κ. Παπαγγελόπουλος (αν επίσης έπρεπε).

Που παράλληλα έχασε «άπειρα» δις και το κράτος που είχε προβεί πολλές φόρες σε χρηματοδότηση των τραπεζών με ίσως και πέραν των 100δις χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.
Που τα εξοφλούν τώρα ως δάνεια σε αυτούς!!!!!!!!!!!

Η 2η περίπτωση (δώρισαν τις μετοχές των Ελληνικών τραπεζών για μερικά λεπτά τη μία, πλην της καταλήστευσης τους, αποκλείοντας επιπλέον τους παλιούς μετόχους από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κτλ.,), αναλογικά ισοδυναμεί με τη ληστεία που έκανε στη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου ο Ανανστασιάδης.

Μετά τα ανωτέρω η συζήτηση στη Βουλή ήταν μία τραγική φαρσοκωμωδία αποπροσανατολισμού, τόσον από τη δήμευση του πλούτου της Ελλάδας όσον και από καταλήστευση των Ελλήνων μετόχων των Ελληνικών τραπεζών.
Press- gr στις 4/16/2016 02:33:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: