22 Μαΐ 2016

Τι υπάγεται στο Υπερταμείο των νταβατζήδων με το οποίο υφαρπάζεται η δημόσια περιουσία

Η δημιουργία του Υπερταμείου, μια γιγαντιαία και δαιδαλώδης εταιρεία χαρτοφυλακία είναι το έσχατο τεκμήριο του προδοτικού ξεπουλήματος της χώρας στους δανειστές-νταβατζήδες που θα το ελέγχονται και θα το διαχειρίζονται για 99 χρόνια. Ο κατάλογός των άπειρων περιουσιακών στοιχείων που θα υπαχθούν στο Υπερταμείο  παραμένει για την ώρα αδιευκρίνιστος, αφού  οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποκρύπτουν σχολαστικά το εύρος συμμετοχών και ακινήτων που θα εισφερθούν στην επιλεγόμενη Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΠ), όπως θα ονομάζεται.Το
ότι δεν αποκαλύπτεται το εύρος των περιουσιακών στοιχείων που ξεπουλιούνται έναντι πινακίου φακής, έιναι αποδεικτικό του μεγέθους των κλοπιμαίων που βγήκαν στο σφυρί από την άθλια ΠΦΑ.
Εκείνο που είναι γνωστό είναι πως, το Υπερταμείο αποκτά άμεσα 4 θυγατρικές: Την ΕΤΑΔ, που προικίζεται με όλα τα ακίνητα του Δημοσίου, το ΤΑΙΠΕΔ,  την Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ), στην οποία μεταβιβάζονται σταδιακά όλες οι συμμετοχές του Δημοσίου.Η 4η θυγατρική είναι είναι το Ταμείο Χρημαπιστωτικής Σταθερότητας, του οποίου η εποπτεία παραμένει στα χέρια της ΕΚΤ. Ελπίζεται ότι οι υπέυθυνοι αυτής της κλοπής, δε θα προφτάσουν να επιβιαστούν στα ελικόπτερα της φυγής όταν έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: