25 Μαΐ 2016

Οι Ευρωγενίτσαροι καταστρέφουν τη χώρα και επαίρονται γι' αυτό


Η χώρα συνεχίζει να κατολισθαίνει στα Τάρταρα τoυ αδιέξοδου της δυστυχίας, της φτώχειας, της ανεργίας  που είναι αλυσοδεμένες με το Μνημόνιο και την ευρωλαγνεία. Πριν προφτασόυμε να συνέλθουμε απο το μαστίγειου ενός βάρβαρου μνημονιακού μετρου, οι βασανιστές-δανειστές απαιτούν την επιβολή ενός άλλου. και οι εδώ Ευρωγενίτσαροι το κάνουν πράξη.Η τραγωδία συνεχίζεται και
ψευτοαριστροί που έκλεψαν την καρέκλα κάνουν τα πάντα για να την κρατήσου. Κερδίζουν χρόνο  εκπέμποντας χοντρά παραμύθια ανάστασης της οικονομίας που έρχεται όπως υποστηρίζουν οι ψευταράδες. Και ορισμένοι από τους πιο θρασύτατους επαίρονται και απο πάνω, δηλώνοντας υπερήφανοι για το δολοφονικό έργο τους.

Αλλά και η αντιπολίτευση ομνύει, τσιγκλάει για την τιμή των όπλων αλλά και αυτή ομνύει στην ίδια πηγή του κακού: στην ευρωφυλακή Η δολοφονική ευρωζώνη είναι ταμπού για κυβέρνηση και αντιπολίτευση, αλλά και για τα εξωνυμένα συνδικάτα. ¨Όλοι τους  συμφωνούν στο κεντρικό ζήτημα και τσακώνονται δήθεν. Όση  φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, αυτοκτονίες, τραγωδίες, αδιέξοδα και αν βιώσουμε, αυτοί εκεί, πιστοί στο δόγμα : «ένας είναι ο θεός, ο ευρωδουλισμός»

Δεν υπάρχουν σχόλια: