4 Μαΐ 2016

Η δήλωση Παυλόπουλου για το νόμισμα και οι αργυρώνητοι Γενίτσαροι

Θεόδωρος Κατσανέβας

“Η οικονομία και το νόμισμα αποκτούν νόημα μόνο όταν υπηρετούν τον άνθρωπο” δήλωσε σε μια ασυνήθιστη για τον ίδιο δήλωση ο Ευρωπαϊστής Πρόεδρος της ταλαίπωρης Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ε τι το ήθελε. Πέσαν απάνω του όλοι οι Γενιτσαροειδείς εκπρόσωποι της διαπλεκόμενης μιντιακής δικτατορίας του κατοχικού καθεστώτος. Δημοσιογραφούντες, αμόρφωτες τηλεπερσόνες,  φραγκάτες διανοούμενες «πόρνες», αργυρώνητοι Ναιναίκοι, Ποταμίσιοι Φιρφιρίκοι, αριστερές και δεξιές αδερφές, όλο το κακό συναπάντημα που κρατά τη χώρα δεμένη στις ευρω-αλυσσίδες, ξεσάλωσαν, διέρηξαν τα ιμάτιά τους γιατί ένας δικός τους όπως ο Προκόπης έκανε μια μικρή παρασπονδία.Οι πουλημένοι αυτοί Ευρωραγιάδες σπεύδουν ασμένως να  αποδείξουν στα
αφεντικά ότι, είναι άξιοι του μισθού τους. Ότι καλώς ενθυλακώνουν τα αφορολόγητα,  παχυλά αργύρια της προδοσίας που τους παρέχονται για να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας πως αν μεταβούμε στη δραχμή, θα επέλθει η απόλυτη καταστροφή, κάτι χειρότερο και από την ίδια την κόλαση. Ενώ τώρα, οκτώ ολόκληρα χρόνια ζούμε στον παράδεισο όπως είναι γνωστό! Και αν δε ζούμε στον παράδεισο ακριβώς, ο παράδεισος είναι στη γωνία έρχεται οσονούπω. Πρόκειται για μια προσδοκία η οποία μοιάζει με τον ουρανό, όσο την πλησιάζεις τόσο απομακρύνεται.


Αλλά ας αφήσουμε τα αστεία. Την ίδια ώρα που βιώνουμε στην πραγματικότητα μια κόλαση που ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε ζήσει με τη δραχμή την οποία εξορκίζουν Γενίτσαροι, Ραγιάδες και οι ηλίθιοι που τους ακολουθούν,  230 από τις 250 περίπου χώρες έχουν το δικό τους νόμισμα. Και με ελάχιστες εξαιρέσεις όπου υπάρχουν εμφύλιοι πόλεμοι, αναπτύσσονται με πολύ καλύτερους ρυθμούς από αυτούς της δύσμοιρης Ψωροκώσταινας που συνεχώς κατρακυλά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: