10 Μαΐ 2016

Νυν υπερ της καρέκλας ο αγών : Υπουργοποίηση του «σοσιαλιστή»Τζουμάκα από την ΠΦΑ !


Δεν άντεξε άλλο χωρίς καρέκλα ο «Σοσιαλιστής» Στέφανος Τζουμάκας, γνωστός πρώην ΠΑΣΟκος και έσπευσε να κουνήσει την ουρά του στη κυβερνώσα μνημονιακή ΠΦΑ για να πάρει ένα κομματάκι προσωρινής εξουσίας που τόσο του έχει λήψει. Μια και το ΠΑΣΟΚ έχει μείνει στα ζήτητα της εξουσίας, θλιβερό απομεινάρι ενςό ένδοξου ποαρελθόντος, ο Στέφανος, έσπευσε να
ξεπουλήσει τις «σοσιαλιστικές» παρακαταθήκες του γλύφοντας εκεί που έφτυνε. Την ώρα της  μεγάλης ξεφτίλας της ΠΦΑ που αποδεικνύενται δεξιότερη της δεξιάς, ο  Στέφανος έγινε δεκτός από τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά στο Μέγαρο Μάξιμο για να συζητήσει τη συμμετοχή του μαζί με άλλους αρριβιστές καερκλολάγνους πρώην ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό μνημονιακό ευρωδουλικό οικοδόμημα. Οι πληροφορίες διέρευσαν, προφανώς σκόπιμα προς και από την εφημερίδα Δημοκρατία, όπου αναφέρεται ότι ο κύριος Τζουμάκας , ο οποίος έχει ιδρύσει και το Σοσιαλιστικό κόμμα –τρομάρα του- εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμπεριληφθεί και ο ίδιος στα προς υπουργοποίηση στελέχη με "πράσινες" καταβολές. Δεν υπήρξε όμως κάποια σχετική διαβεβαίωση για την αξιοποίηση σε υπουργικό θώκο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παππάς από την πλευρά του έδωσε έμφαση στην ανάγκη, κατά την παρούσα φάση και πριν από τον ανασχηματισμό, να βοηθήσει ο κ. Τζουμάκας ώστε όσο γίνεται περισσότερα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ να συμπορευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι, την ίδια ώρα ο Γ. Δατσέρης βοηθά τον Ευ. Βενιζέλο ώστε ένα άλλο τμήμα του ΠΑΣΟΚ να οδηγηθεί, αντίθετα, προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Ο κ. Τσίπρας ζήτησε επίσης από τον κ. Τζουμάκα να δηλώσει «παρών», μαζί με το κόμμα του, ή μάλλον το απόκομμά του που το ονόμασε θρασύτατα Σοσιαλιστικό κόμμα, στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατάντια και ξεφτίλα και φτούυυυ


Δεν υπάρχουν σχόλια: