4 Μαΐ 2016

Oι τρεις ολιγαρχικές εξουσίες, που συνεχίζουν ανενόχλητες, να κάνουν κακό σε βάρος μας

Αθανάσιος Καρανάσιος

Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους, που νομίζουν, ότι θίγονται προσωπικά από το κείμενο, ως αντίθετο με την ιδεολογική ταυτότητα, το σκοταδισμό και το φασισμό τους. Μέσα σε μια περίοδο θλιβερή, τραγική, μέσα στις «νέες τάξεις πραγμάτων», όπου κάποιοι εφαρμόζουν το.. «δ ό γ μ α.. του.. σ ο κ» για εξασθένηση των αντιστάσεων σε μαζική κλίμακα, όπου άνθρωποι, το .. Έ θ ν ος.. και ο.. Λ α ό ς.. μας χάνουν την ύπαρξή τους, ο κάθε Έλληνας, η κάθε Ελληνίδα πρέπει να αναζητά την επαφή με τη ..σ υ ν ε ί δ η σ ή.. του, με τη.. σ κ έ ψ η.. του, με τη ..λ ο γ ι κ ή.. του. Να ξαναβρεί την ταυτότητά του, την ατομική, την προγονική, την πατριωτική. Να ξαναβρεί την ..ε λ π ί δ α.. και τον αρχικό του σκοπό. Να αποβάλει τον ..φ ό β ο.. και να ..α φ υ π ν ι σ τ ε ί.. από το λήθαργο. Το μεγάλο τμήμα του δοκιμαζόμενου και κατατρεγμένου Λαού, που υποβιβάζεται, ταπεινώνεται
και εξευτελίζεται, έχει την ανάγκη να ..α ν τ ι σ τ α θ ε ί.. πρωτίστως στην υποδούλωση της συνείδησής του, στην αφαίρεση της περιουσίας του και στην εξαθλίωσή του από κάποιους πονηρούληδες, εκμεταλλευτές και άρπαγες.

Το τριπολικό εκμεταλλευτικό σύστημα συγκροτούν οι τρεις ..ο λ ι γ α ρ χ ί ε ς.. της.. ο ι κ ο ν ο μ ι κ ή ς, της.. π ο λ ι τ ι κ ή ς.. και των.. θ ρ η σ κ ε ι ώ ν. Οι ολιγαρχίες αυτές έχουν το δικό τους κράτος, το κράτος των κρατούντων, που είναι εχθρός των πολλών. Οι φανατισμένοι οπαδοί των θρησκειών είναι επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα, για την ειρήνη, τον πολιτισμό, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία, τη δημοκρατία. Οι φονταμεταλιστές όλων των θρησκευτικών δογμάτων (Καθολικοί, Ορθόδοξοι, Μουσουλμάνοι αποτελούν απειλή για τον κόσμο. Οι τρεις αδίστακτες ολιγαρχίες, έχουν σχέδιο, να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης, να μας λεηλατήσουν, για να αυξήσουν τα πλούτη και την εξουσία τους.

Η θρησκευτική ολιγαρχία θέλει πιστούς, που να πιστεύουν τα πάντα, χωρίς αντιρρήσεις. Οι πιστοί είναι το ποίμνιο, το οποίο πειθαρχεί στον ποιμένα. Η δε πολιτική (κομματική) ολιγαρχία έχει οπαδούς, ψηφοφόρους, οι οποίοι πρέπει να είναι πιστοί στο κόμμα, στην κομματική ηγεσία. Τέλος, η οικονομική ολιγαρχία είναι η πιο δυνατή απ όλες τις άλλες, τις οποίες μπορεί να καταστήσει υποχείριά της.

Όλα αυτά κυοφορούνται, συντηρούνται και διαιωνίζονται , όσο πιστεύουμε στα ..π α ρ α μ ύ θ ι α.. που υποβαθμίζουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη μας, όπως π.χ. του «α ν α σ τ ά σ ι μ ο υ.. φ ω τ ό ς» και την υποδοχή του, με τιμές «α ρ χ η γ ο ύ.. κ ρ ά τ ο υ ς», που το μετέφεραν στην Αθήνα μέχρι και η (άθεη) κ. Γεροβασίλη, που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο. Από την άλλη, είναι να ..ε ξ ο ρ γ ί ζ ε τ α ι.. κανείς με τις σχετικές.. α ο ρ ι σ τ ο λ ο γ ί ε ς .. των.. κ λ η ρ ι κ ώ ν, ότι «το ..ά γ ι ο .. φ ω ς.. φέρει τη χάρη της Αναστάσεως σε όλον τον κόσμο και στην πατρίδα μας, που θα φωτίσει και θα νοηματοδοτήσει τη ζωή όλων μας».

Επίσης.. π ρ ο κ α λ ο ύ ν.. κάθε εχέφρονα άνθρωπο τα εν προκειμένω «σ ω τ ή ρ ι α.. ψ ε ύ δ η».. των.. π ο λ ι τ ι κ ώ ν,.. ότι «το. α ν έ σ π ε ρ ο.. φ ω ς.. θα φέρει αλληλεγγύη και βοήθεια σε όσους έχουν ανοιχτές πληγές από τους πολέμους και τη φτώχεια» (σοβαροφανής Αμανατίδης) ή ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν την υπεραγία Θεοτόκο, την υπέρμαχο στρατηγό προστάτη μας, με τους προστάτες Αγίους, τους Ταξιάρχες για την Πολεμική Αεροπορία, το Άγιο Γεώργιο για το Πεζικό, την Αγία Βαρβάρα και τον Άγιο Νικόλαο για το Πολεμικό Ναυτικό» (χοντρούλης homo εξυπνάκιας Καμμένος).

Τι να «πρωτοθαυμάσει» κανείς σε αυτή την ιστορία, η οποία καλά κρατεί δεκαετίες τώρα; Την απάτη; Την υποκρισία; Τον ..σ κ ο τ α δ ι σ μ ό..; Τη συναυτουργία του ελληνικού κράτους στο μέγα αυτό.. ΨΕΜΑ; Όλα αυτά θυμίζουν.. μ ε σ α ί ω ν α.. ά λ ω σ η.. της.. Π ό λ ης.. (αδράνεια των θρησκόληπτων-πιστών, γιατί η άλωση ήταν θέλημα Θεού, ως τιμωρία για τις αμαρτίες τους). Όλα αυτά είναι αποκρουστικά, δουλωτικά, κατ΄ επιταγή των κηρυγμάτων της Εκκλησίας «να ευλογείτε τους διώκτες σας και να υποτάσσεσθε στην εξουσία, διότι όλες οι εξουσίες είναι αποτέλεσμα θεϊκής βούλησης και η αντίσταση κατά της εξουσίας είναι αμαρτία» (βλ. προς Ρωμαίους επιστολή Αποστόλου Παύλου).

Η.. π λ ε ι ο ν ό τ η τ α.. της κοινωνίας σήμερα, που συγκροτείται από φτωχούς, πεινασμένους και αδικημένους, πρέπει να αντισταθεί και να στραφεί εναντίον της.. μ ε ι ο ψ η φ ί α ς.. των πάμπλουτων, των χορτασμένων και των βολεμένων. Σ αυτούς, ανήκουν πέραν των οικονομικών μεγιστάνων, οι πολιτικοί και οι «λειτουργοί» της εκκλησιαστικής νομενκλατούρας.

Η ΑΜΥΝΑ, η ΑΝΥΠΑΚΟΗ, η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και η ΑΝΤΙΒΙΑ, είναι φυσικό πανανθρώπινο Δίκαιο, που οφείλουμε να τα αντιτάσσουμε, ως άτομα και ως καθημαγμένος Ελληνικός Λαός, ενάντια στη BIA, στην αυθαιρεσία, την αυταρχικότητα, στην εκμετάλλευση, στην αδικία και στο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ που μας ασκούνται από τις τρεις ολιγαρχίες (πολιτική, οικονομική, θρησκευτική). Αλλιώς, όπως τότε... «η πόλις εάλω» και μετά ... 400 χρόνια σκλαβιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: