30 Ιουν 2016

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας η Deutsche Bank έχασε το 23% της αξίας της μετά το Brexit

Η απόλυτη απόδειξη ότι η Γερμανία κερδίζει ασύστολα από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το γεγονός ότι, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας η Deutsche Bank έχασε το 23% της αξίας της μέσα σε δυο μέρες μετά το Brexit, κάτι που είχε προβλέψει ο μεγαλοεπενδυτής Τζώρτζ Σόρος και έπραξε ανάλογο για ίδιο συμφέρον. Αν και ο ίδιος μίλησε δημόσια για οικονομική καταστροφή της  Μ. Βρετανίας αν επικρατήσει το Brexit, πόνταρε στο ακριβώς αντίθετο. Κέρδισε 10 εκ ευρώ επενδύοντας 100 εκ. όχι στην επιτυχία της Deutsche Bank, λόγω του Brexit, αλλά στην αποτυχία της ! Βαθύτατα συγχυσμένη η  γερμανική εφημερίδα "Die Welt"  αναφέρει χαρακτηριστικά : Η Deutsche Bank έχει ένα νέο πρόβλημα. Ένα μέγαλο πρόβλημα. Ο πιο πονηρός επενδυτής στον κόσμο κάθεται στο σβέρκο του μεγάλου γερμανικού τραπεζιτικού ιδρύματος. Ο Τζώρτζ Σόρος.


Μέσα στη  θύελλα του Brexit, ο Σόρος  στοιχημάτισε 100 εκατομμύρια ευρώ στην πτώση της μετοχής της Deutsche Bank,. Η χρηματιστηριακή εταιρεία Soros Fund Management LLC πούλησε περί τα επτά εκατομμύρια μετοχές τις οποίες είχε προηγουμένως δανειστεί. Στην περίπτωση των ακάλυπτων πωλήσεων ο επενδυτής ποντάρει στο ότι η τιμή θα πέσει μετά την πώληση και μετά θα τις συγκεντρώσει σε καλύτερη τιμή και θα τις επιστρέψει.Ο Σόρος με τo στοίχημα αυτό κατά της Deutsche Bank της οποίας η μετοχή έχασε το 23% της αξίας της τις περασμένες δύο μέρες, κέρδισε σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ. 

Πως να τα χαρακτηρίσει κανείς όλα αυτά.Τη στρεψοδικία του Σόρος, τις γελοίες προφητείες των Γερμανοτσολιάδων οικονομολογούντων, τα ψέματα τα μεγάλα των εγκάθετων της τηλεοπτικής δικατορίας που βιώνουμε ;  Τελικά για ένα μπορούμε να είμαστε ευτυχείς, Για το γεγονός ότι, η  Deutsche Bank που απομυζά από το υστέρημα της Ευρώπης και ειδικότερα απο αυτό του Ελληνικού λαού, έπεσε και η ίδια στην παγίδα του μεαγαλοαρπαχτικού που λέγεται Τζώρτζ Σόρος.και επιπλεόν αποδεικνύεται και απ΄αυτό το σημαντικότατο γεγονός ότι, ο μεγάλος χαμένος από το Brexit  δεν είναι άλλος από το μεγάλο δυνάστη της Ευρώπης, τη Γερμανία. Όπως θα είναι χαμένη και από κάθε άλλο Exit που θα ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: