16 Ιουν 2016

Ξεκουμπιστείτε όλοι

Αθανάσιος Καρανάσιος

Μη σας παραμυθιάζουν οι πολιτικοί απατεώνες, ότι δήθεν η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" δεν ήταν μαζική.
Άρα, σύμφωνα με την προπαγάνδα τους, ο Λαός δεν θέλει εκλογές και άρα όλοι αυτοί οι καλοταϊσμένοι κοινοβουλευτικοί συνδαιτυμόνες, μαζί με τους κολλητούς τους (τραπεζίτες, μπουρζουάδες, δημοσιογράφους, βολεμένους κ.λπ) μπορούν να συνεχίσουν το φαγοπότι και την ολοκλήρωση της καταστροφής.
Η αλήθεια είναι, ότι δεν σέβονται οποιαδήποτε αντίθετη λαϊκή ετυμηγορία. Όπως συμβαίνει πάντα, όπως π.χ. συνέβη με το 62% ΟΧΙ του δημοψηφίσματος τιυ Ιουλίου 2015, παρόλη τη συστημική και συστηματική σε όλα τα επίπεδα υπονόμευση κάθε λαϊκού αγώνα ακόμα και εκ μέρους του ΚΚΕ.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια κοινοβουλευτική χούντα, που εναλλάσσει τους ρόλους των επικεφαλής κυβερνώντων. Το τέχνασμα της απάτης είναι απλό και τετριμμένο: Η εκάστοτε κομματική πλειοψηφία στη Βουλή υπερψηφίζει τα κατάπτυστα νομοσχέδια παράδοσης της Ελλάδας
και εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, και τα κόμματα ή αποκόμματα της αντιπολίτευσης δήθεν καταψηφίζουν.
Επομένως, με τη συμμετοχή τους στην υποκριτική "δημοκρατική" ψηφοφορία, "νομιμοποιούν" τους μη νομοποιημένους όμως από το Λαό ειδεχθείς "νόμους". Γιατί οι "νόμοι" παράγονται με βάση κάθε φορά ένα εκ διαμέτρου αντίθετο πολιτικό (κοινωνικό) συμβόλαιο.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι τους είναι, μέσω της Singular Logic και των μμε, προεπιλεγμένα όργανα της υπερεθνικής ελίτ, που εξαντλούν κατά συρροή κάθε μέθοδο εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να υφαρπάσουν τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία του και καταστήσουν τη χώρα μας μπανανία διαρκείας.
Αυτά όλα τα γνωρίζουν οι δεκάδες χιλιάδες "ψαγμένοι" συμπολίτες μας (όπως αυτοί που συμμετείχαν στη χθεσινή διαδήλωση με πρόταγνα "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"), οι οποίοι συνειδητοποιημένα με πάθος διατρανώνουν τη θέλησή τους για ΑΛΛΑΓΗ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Κι όταν η φωτιά της εναντίωσης, της αντίστασης και της επανάστασης σιγοκαίει, αρκεί ένας ευνοϊκός άνεμος, για να μεταλαμπαδευθεί στις συνειδήσεις εκατοντάδων χιλιάδων έως εκστομμυρίων Ελλήνων, κεντρισμένων από την πιο άγρια απελευθερωτική (ταξική) πάλη ενάντια στους ξένους κατακτητές και τα ντόπια παραδομένα όργανά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: