3 Ιουν 2016

Η Ελλάδα σώζεται συνέχεια, καταστρέφεται και ξανασώζεται και ούτω καθ' εξής

Ευριπίδης Μπίλης

Θυμηθήκαμε την πρώην ΥΠΟΙΚ της Αυστρίας Maria Fecter την καταγόμενη από το ωραίο Gmunden της Αυστρίας, να «ουρλιάζει» στον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Timothy Geithner (τον σίγουρα μετέχοντα στο πείραμα του πειραματόζωου Ελλάς): «The Greeks must starve».Έκτοτε με την Ελλάδα συνεχώς «σωζόμενη» και με τη ανάπτυξη να αναμένεται κάθε φορά τον επόμενο χρόνο («απολαύστε» το άλλη μια φορά, κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται... του χρόνου !,http://www.youtube.com/watch?v=ASO0Gn3iDh8#t=101 ), φτάσαμε στο σήμερα.


-        Με τον αυτόματο κόφτη μισθών και συντάξεων.  
-        Και με την διάθεση για εκποίηση του Εθνικού μας πλούτου σε ξένη ανεξέλεγκτη ουσιαστικά Εταιρία για 99 χρόνια

Ώστε ως πρεσβεύει ο νυν αντιπρόεδρος κόμματος (συμφωνούντων κατά τη γνώμη μου και όλων των  εν τη βουλή κόμματων του λεγόμενου «δημοκρατικού» ευρωπαϊκού τόξου) που δεν θέλει τίποτα να μείνει στο κράτος. Τίποτα!!!!:    

Άδωνις: Εγώ δεν θέλω το κράτος να έχει τίποτα...,https://www.youtube.com/watch?v=kpedOQfF3K8 

Ακριβώς το ίδιο  που , έλεγε ο Μένεμ  της Αργεντινής: «Nothing  belonging to the state will remain in its hands”.
Στο 4:22  του,  H οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής - Μέρος 6 / 12, https://www.youtube.com/watch?v=H68uWFYVPxY&feature=related.  

Από το 3:29 του ίδιου λικνκ, δείτε το ενδιαφέρον, «καρμπόν για ότι γίνεται στην Ελλάδα, “PRIVITIZATIONS”.

Και διαβάστε επίσης το:    
Χειρότερα… και  από την Αργεντινή; Ένα εκπληκτικό άρθρο της Ζέζας Ζήκου. Που είχε δημοσιευθεί στη Καθημερινή

Σημειώνω επιπλέον ότι προσπάθεια της ΕΕ πανευρωπαϊκά, είναι να μετατραπούν τα σώματα ασφαλείας, σε πραιτοριανούς της κατοχής. Δείτε πχ τι γίνεται σήμερα στη Γαλλία και στο Βέλγιο και θυμηθείτε τι γινόταν για χρόνια και στη Ελλάδα.

Δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου αμφιβολία ότι μόνον με το εθνικό νόμισμα θα σωζόταν η Ελλάδα και θα αποκτούσε πάλιν την ελευθερία της.  Αν στόχος  των πολιτικών της ήταν η ελευθερία  της  Ελλάδας.

Που όμως έχει μετατραπεί σε  κάτι πολύ χειρότερο από προτεκτοράτο,ως  θα αναλυθεί κατωτέρω.
Έχει πάψει να είναι  κράτος.

Στην Ευρώπη, για να υποδουλωθούν οι λαοί της έχουμε κατά τη γνώμη μου,  κάποιο  άλλο είδος Αραβικής «Άνοιξης».
Την ας πούμε Ευρωπαϊκή «Άνοιξη».

Που με την δήθεν Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση άρχισε να υποδουλώνει τα Ευρωπαϊκά Έθνη. Πειραματιζόμενη πρώτα για τις μεθόδους υποδούλωσης, στην μεταβληθείσα από τους πολιτικούς της σε πειραματόζωο, Ελλάδα..

Έτσι θα ήθελα πρώτα να επισημάνω πάλιν κατά τη γνώμη μου, ότι  δεν είναι θέμα μόνον Ελλάδας.
Είναι θέμα όλων των Ευρωπαϊκών εθνών και όχι μόνον.

Όπως το περιέγραφε  πολύ ωραία σε μία παλιά ομιλία του στη βουλή το 2010 ο μεταβαλών τώρα άποψη συγκυβερνών πολιτικός.
Ακούστε τον:  ΚΑΜΜΕΝΟΣhttps://www.youtube.com/watch?v=S4zQZVIcmFA

Έτσι φτάσαμε φέτος «αισίως» στην δια του εθνικού της πλούτου υποδούλωση της πατρίδας μας για 99 χρόνια. Συναινούντων όλων των εν τη βουλή κομμάτων του ευρωπαϊκού «δημοκρατικού» τόξου, ή εκφραζόντων δια το θεαθήναι ανώδυνες αντιρρήσεις:

Σε πούλησαν για 99 χρόνια, http://www.logiastarata.gr/2016/05/99.html  

Πρόσφατα  επίσης μετατράπηκε σε ανεξάρτητη αρχή εκτός ελέγχου του ελληνικού κράτουςη ΓΓΔΕ (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων)

Έτσι, πρωτοφανές διεθνώς το ελληνικό κράτος,  δεν θα έχει στη διάθεση του τα δημόσια έσοδα του.

Επίσης η ανεξάρτητη ΓΓΔΕ η υπαγόμενη απ ευθείας στις Βρυξέλλες,είναι αυτή που θα ενεργοποιεί τον αυτόματο κόφτη μισθών και συντάξεων. Αν  το πρωτογενές πλεόνασμα είναι κάτω από το 3,5% ( που σίγουρα θα είναι).

Εν ολίγοις, η Ελληνική κυβέρνησηπου δεν θα ελέγχει ούτε τον εθνικό πλούτο (δηλαδή την Ελλάδα), ούτε τα έσοδα του Ελληνικού κράτους,  θα έχει ως μοναδικό της έργο  να εκτελεί τις εντολές των Βρυξελλών.

Ήτοι  η Ελληνική κυβέρνηση τύποις θα υφίσταται. μέχρι να τροποποιηθεί από όλους αυτούς το Σύνταγμα μας, και η υπόδουλη Ελλάδα μας να κυβερνάται απ ευθείας από τις Βρυξέλλες,  Μέσω των διευρυμένων περιφερειών, που προς τούτο οι Βρυξέλλες επέβαλαν σε όλη την ΕΕ.
Δηλαδή δεν θα υπάρχει, ούτε καν κατοχική κυβέρνηση !!!!!

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: