24 Ιουν 2016

Ύστερα από το Brexit έρχεται το Italexit, το Francexit, το Grexit και οι Γερμανοτσολιάδες τέλος

Τώρα με το Brexit κατεβάνει στη γη ο ίδιος ο Γκοτζίλα αυτοπροσώπως και θα καταπιεί πολλούς απο εμάς και ειδκότερα όσους δεν πιστεύουμε στην αυτού Αγιότητα της ευρωζώνης και της δήθεν Ευρωπαϊκής 'Ενωσης! Είναι να οργίζεται, να λυπάται και να ντρέπεται κανείς για όλους αυτούς τους άθλιους συστημικούς, Φιρφιρίκους, τους ευρωμνημονιακούς εγκάθετους που παρελαύνουν ακούραστοι από τις διαπλεκόμενες κατοχικές τηλεοράσεις. Εκεί εκμεσούν το πάθος τους ενάντια  στο Brexit και την επερχόμενη κατ’ αυτούς
καταστροφή που θα συντελεστεί κυρίως στη Μ. Βρετανία, στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην Ελλάδα!

Θα μειωθεί το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας από τους Βρετανούς, διατείνονται διάφοροι οικονομολογούντες τύπου Μπάμπη και ΣΙΑ. Και γιατί παρακαλώ θα συμβεί αυτό;  Απλούστατα γιατί οι Βρετανοί τώρα που έφυγαν από τον «παράδεισο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα φτωχύνουν απότομα και δε θα έχουν λεφτά για τουρισμό. Και συνεχίζουν οι βαρύγδουποι, κούφιοι Ευρωδοσίλογοι με άλλες πολλές  παρόμοιες αρλούμπες, οι οποίες  ομολογουμένως χρειάζονται μεγάλη ευρηματικότητα για τις ανακαλύψει κανείς. Αλοίμονό τους όμως. Η Μεγάλη Βρετανία θα πορευτεί καλύτερα οικονομικά και ο Ελληνικός τουρισμός και η Ελληνική οικονομία γενικότερα, κάθε άλλο παρά θα πληγούν από το Brexit. 

Μην ακούτε τους Μπάμπηδες και ΣΙΑ, τους εντεταλμένους αυτούς υπάλληλους  του κατοχικού καθεστώτος, που αν δεν προλάβουν να επιβιβαστούν σε ελικόπτερο όταν έρθει η ώρα της κρίσης, αλίμονο τους. Βγείτε από το κλουβί των ψεμάτων και της παραπληροφόρησης που σας πλασάρουν.  Ανασάνετε ελεύθερα και τώρα μπορείτε να ελπίζετε. Οι Άγγλοι κέρδισαν και για εμάς τους δόλιους μια μεγάλη μάχη που ετοιμάζει το έδαφος για να κερδηθεί και σημερινός παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος που έχει υποδουλώσει βάναυσα την Ελλάδα. Το έχουμε ξαναπεί. Όπως έχει αποδειχτεί από τους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, στο τέλος  χάνουν οι Γερμανοί. Ύστερα από το Brexit έρχεται το Italexit, το Francexit και φυσικά το Grexit. Και το τέλος των Γερμανοτσολιάδων, των Ευρωδοσιλόγων, των Φιρφιρίκων δεν είναι μακρυά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: