1 Ιουν 2016

Το Brexit έρχεται

Στερλίνα: Υποχώρησε μετά από δημοσκόπηση που έδειξε Brexit

Το Brexit έρχεται και το κατεστημένο ανησυχεί. Νέα δημοσκόπηση έδειξε μεγάλη αύξηση του ποσοστού των Βρετανών που τάσσονται υπέρ της εξόδου από την ΕΕ. Η δημοσκόπηση της ICM έδειξε  45% των πολιτών  υπέρ του Brexit, 42% υπέρ της παραμονής στην ΕΕ και 13% να είναι αναποφάσιστοι. Επι πλέον, είναι γνωστό ότι, οι οπαδοί του Brexit είναι ισχυρά αποφασισμένοι να ψηφίσουν, σε αντίθεση με τους υποστηρικτές της Γερμανοποιημένης Ευρώπης που είναι πολύ χλιαροί και πολλοί απ' αυτούς δεν προτίθεται να ψηφίσουν.Οι πιθανότητες κατά συνέπεια του Brexit
είναι πολύ μεγάλες και αυτό καταδεικνύουν και τα γραφεία στοιχημάτων που δίνουν προβλέψεις με ποσοατά 6/2 υπέρ του Brexit. Αν τελικά αυτό επικρατήσεις, το ξήλωμα της Γερμανοποιημένης ΕΕ και πολύ περισσότερο της Γερμανικής Ευρωζώνης, ασφαλώς και θα επέλθει σαν χιονοστιβάδα.Και οι Γερμανοί για άλλη μια φορά θα χάσουν.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, τα ΜΜΕ του διεθνούς και ντόπιου κατεστημένου,υποτιμούν το γεγονός του επεχόμενου Grexit και προβάλλουν την ασήμαντη υποτίμηση της στερλίνας κατά  0,9% στα 1,4511 δολάρια και στις 76,79 πένες ανά ευρώ. Η στερλίνα υποχώρησε έναντι και των 16 άλλων σημαντικών νομισμάτων, όταν έγινε γνωστό ότι η τηλεφωνική δημοσκόπηση της ICM έδειξε το 45% να είναι υπέρ του Brexit, το 42% υπέρ της παραμονής στην ΕΕ και το 13% να είναι αναποφάσιστοι.
Ξύδι για το κατεστημένο και τους απανταχού Γερμανοτσολιάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: