27 Ιουν 2016

Μετά το Brexit θα διαψευστούν οι προφήτες του τρόμου και ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος

Θεόδωρος Κατσανέβας


Τρόμος, φόβος και λύσσα κυριαρχεί ανάμεσα στο Γερμανικό στρατόπεδο και τους συμμάχους του, τους Γύπες του καζίνο καπιταλισμού, που έχουν επιβάλλει τη φριχτή επικυριαρχία τους στο δυτικό ημισφαίριο και ζητούν ολοένα και περισσότερο πόνο και δάκρυα από τους φτωχούς και από χώρες-προτεκτοράτα όπως η Ελλάδα. Η Γηραιά Αλβιώνα, για άλλη μια φορά έβαλε φραγμό στην επεκτατική μανία των Γερμανών. Αλλά η  μαύρη προπαγάνδα που προηγήθηκε του Brexit συνεχίζεται και μετά, με τα κατοχικά ΜΜΕ να βρίθουν από βαρύγδουπες αναλύσεις για την έλευση, λοιμών σεισμών και καταποντισμών. Όλος αυτός ο κατευθυνόμενος τρόμος είναι γελοίος όσο και στοχευμένος για να επηρεάσει τη ροή των πραγμάτων. Θυμίζει την υστερία για την έλευση του  έτους 2.000, όπου οι τρομολάγνοι προφήτες προέβλεπαν ότι θα καταρρεύσει το παγκόσμιο ηλεκτρονικό και τηλεπικοινωνιακό σύστημα. Φυσικά τίποτα απολύτως δε συνέβη, αλλά οι έμποροι του τρόμου είχαν πουλήσει το χωρίς χρησιμότητα εμπόρευμά τους.Τι θα συμβεί στην πραγματικότητα στην περίπτωση του Brexit;  Το βέβαιο είναι ότι, οι σύγχρονοι προφήτες του τρόμου και του ψέματος θα διαψευστούν
περίτρανα, όπως διαψεύδονται συνεχώς στις προβλέψεις τους ότι μέσα στην κόλαση της ευρωζώνης......η ανάπτυξη έρχεται. Μετά το Brexit, ο κόσμος θα πορευτεί πολύ καλύτερα από πριν. Οι Ευρωπαϊκές χώρες και η ταλαίπωρη  Ελλάδα ειδικότερα, ύστερα από  ανάκτηση της οικονομικής τους ανεξαρτησίας, με την κατάλληλη νομισματική και δημοσιονομική πολιτική, θα μπουν σε πορεία ανάπτυξης. Όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα με όλες σχεδόν τις χώρες διεθνώς έξω από την ευρωφυλακή που προπορεύονται και μας έχουν αφήσει πολύ πίσω στην αναπτυξιακή διαδικασία. 


Το ξήλωμα της επικυριαρχίας των Γερμανών σε αγαστή σύμπλευση με τοναρπακτικό καζινο-καπιταλισμό άρχισε και δύσκολα θα σταματήσει. Το Brexit αντιστοιχεί στην αντίστροφη μέτρηση της πορείας του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου με την ήττα τους στο Στάλιγκραντ, στη Βόρεια Αφρική και στην Δουγκέρκη. Για άλλη μια φορά οι Άγγλοι νίκησαν τους Γερμανούς στο εθνικό σπορ των τελευταίων, τον πόλεμο. Και για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Αλλά ας μην ξεχνούν ότι, η Ελλάδα πολέμησε μαζί τους στους δυο πρώτους παγκόσμιους πολέμους απέναντι στους Γερμανούς. Ας βάλουν ένα χεράκι να απαλλαγούμε και από τη σημερινή βελούθινη αλλά πιο αποτελεσματική Γερμανική κατοχή, μαζί με το πλήθος των εδώ αργυρώνητων Γερμανοτσολιάδων, που πάντα υπήρχαν και υπάρχουν στη διαδρομή της παγκόσμιας ιστορίας. Έτσι η νίκη τους θα είναι πιο σίγουρη και ο κόσμος θα γίνει πολύ καλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: