27 Ιουν 2016

Μετά το Brexit

Ευριπίδης Μπίλης

Είναι πράγματι απόλαυση να ακούς τους ενταύθα «πράκτορες» της δήθεν δημοκρατικής Γερμανικής ΕΕ.  Αυτού του ανεπανάληπτου «δημοκρατικού»  μορφώματος που με την βοήθεια των εδώ υπηρετών της Γερμανίας του 4ου Ράιχ,  πολιτικών άπαντος του «δημοκρατικού» ευρωπαϊκού γερμανικού τόξουυποδούλωσε αρχικά την Ελλάδα μας.Να τους ακούς να υβρίζουν ασύστολα ως ακροδεξιό, τον πραγματικό Ευρωπαίο Nigel Farage. Τον όχι ως αυτοί, ψευτοαριστεροδεξιοσοσιαλιστοοικολογο. Των κομμάτων του ανθελληνικού κατοχικού, «δημοκρατικού» ευρωπαϊκού γερμανικού τόξου.Που υποδούλωσαν
τη χώρα μας, την κατέστρεψαν και  συνεχίζουν να την καταστρέφουν. Που εξόντωσαν και γενοκτονούν τον Ελληνισμό. Που δημεύουν τον Εθνικό μας πλούτο.  Που φορολόγησαν στάνες και κοτέτσια. Που με τα Χοτ Σποτ Εθνικού Θέματος  εκμουσουλμανίζουν – εκτουρκίζουν την Ελλάδα και όλην την Ευρώπη. Που καταλήστευσαν και θα συνεχίσουν την καταλήστευση των συντάξεων. Με τους αυτόματους κόφτες του «αριστερού» κ. Τσίπρα καιαπάντων  των λοιπών που ψήφισαν όλοι μαζί  πέρσι  το «σωτήριο» μνημόνιο τους.
Και τους τροϊκανούς ή τους θεσμούς (δείτε ποιοι μας κυβερνούν και ντραπείτε)https://www.flickr.com/photos/85915004@N03/27615168820/in/dateposted-public/ ) που  κυβερνούν –εξοντώνουν την Ελλάδα.. Και με το δολοφονικό ευρώ τους.

Να «ανησυχούν» αυτοί οι νέο-Γκαουλάιτερς, «δημοκράτες»,  για κινδύνους της ανύπαρκτης δημοκρατίας μας. Και να κινδυνολογούν πόσον επικίνδυνο για την Αγγλία είναι που φεύγει από την ΕΕ κτλ.,Με επιμύθιο, καλά κάναμε εμείς το πειραματόζωο των νέο -Ναζί και δεχόμαστε την υποδούλωση και όλα τα ανωτέρω.

Δεν χρειάζεται όμως να είσαι διεθνολόγοςγια να αντιληφθείς τι σημαίνει για τη Αγγλία η απελευθέρωση από την νέα τάξη,  του “we are the world”, πρώτα ας πούμε οικονομικά.
Μπορεί κανείς να προβλέψει, τη διεθνή σύντομα τουλάχιστον οικονομική, ανεξάρτητη συνεργασία της Μεγάλης πλέον Βρετανίας (και όχι μικρής Αγγλίας, ως οι «Μερκελικοί» την επιθυμούν),  πρώτα – πρώτα με τη Ρωσία, κτλ.

Αν δε στις ΗΠΑ επέλθει η φημολογούμενη αλλαγή, τότε κατά τη γνώμη μου αρχίζει ο κόσμος να ελπίζει σε ένα καλύτερο διεθνώς μέλλον συνεργασίας χάριν της ανθρωπότητας. Και σε αποφυγή της επαπειλούμενης  καταστροφής του, από αυτούς πoυ  ίδρυσαν την τζιχαντιστική ISIS.

Κατωτέρω, η φωνή ενός Έλληνα πολιτικού, που τα λέει χειρότερα από τον Nigel farage, αλλά που κανένα κατοχικό ον δεν τόλμησε να τον χαρακτηρίσει ακροδεξιό κτλ.
Αξίζει να τον ακούσετε και να τον διαβάσετε.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Βύρων Πολύδωρας στην πρωϊνή εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Διαβάστε Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Βύρωνα Γ. Πολύδωρα «ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;»:

«…Η Ελλάδα ήταν η αφορμήΤο ινδικό χοιρίδιο για το απόλυτο πείραμαΉταν η ώρα τουΣάϋλωκτου αγριεμένου εναντίον τού οφειλέτη του Αντόνιο και φοβισμένου για τους τόκους του.Η Ελλάδα προσεφέρθη ως πρόβατον επί σφαγήνΧλευαζόμενηυβριζόμενηταπεινωμένη,λοιδορούμενη και απορριπτόμενη από τους ίδιους τους αντιπροσώπους της και κυβερνώντεςτής εποχής εκείνης (2010). Ένας θανάσιμος συνδυασμός «αμερικανιάς», σνομπαρίας,ξερολισμούμισαλλοδοξίας, πολιτικής εμπάθειας και βλακείας των κυβερνώντων τής εποχήςεκείνης έφερε το ΔΝΤ και την τρόϊκα να «σώσουν» την ΕλλάδαΗ «σωτηρία» συνεχίζεται γιατέταρτο χρόνο…».

«…Ανασκοπώντας την Ιστορίαμετανοιώνω μέχρι δακρύων γιατί είχα για πολλά χρόνιασταχρόνια της Ευρωλατρείας μουαδικήσει τον Μάρκο ΕυγενικόΤον ήρωα της Φερράρας-ΦλωρεντίαςΤον ρήτορατον βαθύ γνώστη και δεινό ερμηνευτή όλων των θεολογικώνζητημάτωντον επίσκοπο Εφέσσουτον πείσμονα καλόγηροτον μόνον που δεν υπέγραψε τηνενδοτική Συνθήκη και για τον οποίον είπε ο Πάπας Ευγένιος Δ΄ μόλις ρώτησε αν υπέγραψε οΜάρκος Ευγενικός και έμαθε τα νέα«Ώστε δεν εκάμομεν τίποταΚλαίω όχι για τον άγιοαλλάγια τον συνεπή και διορατικό αγωνιστή της Ελληνορθοδοξίας…».

«…Όλα τα γραπτά μου ήσαν/είναι κωδωνοκρουσίες συναγερμούΕναγώνια μουσικήυπόκρουση του στίχου «μπήκαν στην πόλη οι εχθροί». Γι’ αυτό σημαίνω συναγερμόΓι’ αυτόζητώ εθνική συνεννόησηΓι’ αυτό προτείνω να εκδοθεί ένα ομόφωνο Ψήφισμα της Βουλήςτων Ελλήνωνμε το οποίο θα γνωστοποιείται σε όλες τις Βουλές και Κυβερνήσεις του κόσμουο κίνδυνος ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει ένας λαόςο Ελληνικόςεξαιτίας τηςοικονομικής κρίσης και της βαθειάς ύφεσηςστην οποία τον οδηγεί αφεύκτως η ακρισία καιαπληστία των δανειστών τουΗ ομοφωνία απαιτείται για να δηλωθεί προς επίρρωση τηςαλήθειας πως στο Ψήφισμα δεν περιέχεται μια κομματική άποψη αλλά η αγωνία ολόκληρου τουλαούΓιατί η Πατρίδα κινδυνεύειΚαι μετρά τα παιδιά της και τους φίλους τηςκαι καλεί πάντεςτους δυναμένους να φέρουν όπλα θάρρουςήθους και αγωνιστικής διάθεσης για τη σωτηρία τουΛαού

Δεν υπάρχουν σχόλια: