1 Ιουλ 2016

Τι αποκάλυψε (ο Πιτέλα) για τον Τσίπρα!

Για μια αποκαλυπτική συζήτηση που είχε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά γράφει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα» στα Νέα.
 Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος:
«Ρώτησα μια φορά την πρόεδρο Φώφη γιατί γίνεται όλο αυτό και αν εκείνη έχει διαβιβάσει όπου δει την ενόχλησή της για το γεγονός ότι οι ευρωπαίοι σύντροφοι προσπαθούν με το στανιό να βαφτίσουν σοσιαλδημοκράτη και κεντροαριστερό τον Τσίπρα.

Μου εξομολογήθηκε ότι το έχει κάνει και μου μετέφερε την απάντηση που της είχε δώσει ένας εξ αυτών, ο γνωστός ιταλός Τζιάνι Πιτέλα: «Τον χρειαζόμαστε λιγάκι ακόμη»!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση των Σοσιαλιστών ηγετών στο Παρίσι, την Παρασκευή, εφόσον αυτή καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Μαΐου, στη Ρώμη, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της συντριβής του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών στη Μεσόγειο. Εφόσον η σύνοδος πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναχωρήσει από το Παρίσι για το Πεκίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη μέχρι τις 6 Ιουλίου. Ο επόμενος σταθμός του Αλέξη Τσίπρα θα είναι η Βαρσοβία, όπου συνέρχεται, στις 8 και 9 Ιουλίου, η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: