17 Ιουλ 2016

Νομιμοποιούνται και χτίζονται τα πρώτα τζαμιά – Προωθείται η μουσουλμανοποίσηησ της χώρας





Όλα κι' όλα. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η κυβέρνηση της ΠΦΑ, σε έναν τομέα ήταν τουλάχιστον συνεπής με το πρόγραμμα και τις ιδεολογικές της παρακαταθήκες. Σ' αυτόν την αφελληνισμού της χώρας. Έτσι, εκτός από τον αποελληνικοποίηση της παιδείας,τον πόλεμο ενάντια στην ορθοδοξία και την ελληνιστική παράδοση, προχωρά με σταθερά βήματα η
μουσουλμανοποίηση της πατρίδας. Με διπλή απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση νομιμοποιεί τα παράνομα τζαμιά, προκειμένου αυτά να σταματήσουν να λειτουργούν κρυφά, ενώ παράλληλα δημιουργεί νεκροταφείο για τους μουσουλμάνους στο Σχιστό. Σύμφωνα με το protothema.gr ήδη νομιμοποιήθηκαν τρία τζαμιά στην Αθήνα και ένα στη Θήβα.
Δε διασαφηνίζεται ο έλεγχος της νομιμότητας των επισκεπτών πιστών, αν είναι δηλ. νόμιμοι κάτοικοι στην Ελλάδα ή παράνομοι μετανάστες. Δεν προσδιορίζεται ο τρόπος και η διαδικασία ελέγχου της νομιμότητας αυτής. Αυτό το κενό νομιμότητας ελέγχου, παρουσιάζει μια κυβέρνηση ανεκτική στην λαθρομετανάστευση που ειδικά σε ότι αφορά στους μουσουλμάνους και τις συσχετίσεις με τη δολοφονική συμμορία του Ισλαμικού Κράτους αλλά και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες (όπως η εμπορία ανθρώπων, όπλων, ναρκωτικών κλπ.), αποτελεί πρόσκληση-πρόκληση εισροών και προσηλυτισμού. 
Ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Στρασβούργο ανακοίνωσε τη δημιουργία και λειτουργία τζαμιού στον Βοτανικό, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σε έκταση 20 στρεμμάτων στο Σχιστό, που παραχωρήθηκε από την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δημιουργηθεί νεκροταφείο ειδικά για μουσουλμάνους. Τη μελέτη για το τζαμί στον Βοτανικό έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο Τομπάζη και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι μοντέρνου ύφους, ανάλογο με αυτά που υπάρχουν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. (Σε ποιά αίρεση θα ανήκει; Στους σουνίτες ή στους σιίτες; Ή και σε ποιά εθνότητα; Β.Σ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: