17 Ιουλ 2016

Τι Ροζάκης τι Κοτζιάς,una fatsa, una ratsa,οι ψευτοαριστεροί και οι δυτικόδουλοι Ευρωατλαντιστές

Καρυώτης-Ροζάκης
Νίκος Καβαρατζάκης
Ο καθηγητής Χ. Ροζάκης υπέρμαχος του ενδοτισμού με την Τουρκία στο Αιγαίο και πολέμιος της ανακήρυξης της ελλαδικής ΑΟΖ είναι ο διορισμένος επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής του ΥΠΕΞ https://dia-kosmos.blogspot.gr/2016/01/blog-post_4.html, από τον «Σουσλώφ» (υποκοριστικό του ιδεολογικού υπεύθυνου του ΚΚΕ)-Κοτζιά.Ο Ν. Κοτζιάς διορίζει αυτόν που συνετρίβη κατά την δημόσια
αντιπαράθεση με τον καθηγητή Θ. Καρυώτη για την ελλαδική ΑΟΖ που διοργάνωσε το «economist»Κατά κράτος υπερίσχυσε ο καθηγητής Θ. Καρυώτης., τον Ιούνιο του 2013. Την οποία εκδήλωση, το ίδιο το «economist» στην συνέχεια εξαφάνισε λογοκρίνοντάς την! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: αυτολογοκρίνεται το » THE ECONOMIST » για να μην προβάλλεται η ελληνική Α.Ο.Ζ. .
Ο Ν. Κοτζιάς λοιπόν αυτόν τον πολιτικό παράγοντα θέλει επικεφαλής επιστημονικό σύμβουλό του, παρακάμπτοντας όπως γνωρίζει ότι η επιστήμη χαρακτηρίζεται από τον χρήστη της-δεν είναι «ουδέτερη»- και παραβλέποντας πως είναι ήδη αυτός ο «επιστήμων» δεινά ηττημένος, επιστημονικά και πολιτικά.
Τι θλιβερό χάλι για το «καμάρι» του Χ. Φλωράκη. Ή, τι αναπόφευκτα φυσιολογική  κατάντια για έναν άγριο καριερίστα ΚΝίτη του ΚΚΕ.
Αττικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: