18 Σεπ 2016

Ευρωραγιάδες συνυπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας

Ο απολιθωμένος Έλληνας πολίτης απο την πολυθρόνα της τηλεόρασης παρακολουθεί άφωνος και παράλητος όλα τα τερατωδώς απίθανα που συντελούνται από μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση, η οποία εκλέχτηκε με το σύνθημα ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Και ότι θα "κρατάει το ζουρνά και οι δανειστές θα χορεύουν πεντοζάλι". Από μια κυβέρνηση που "έπεσε στα τέσσερα", μια προσφιλής φράση στελεχών της που την  ανέφεραν παλαιότερα για να απεικονίσουν τη σχετική στάση των κυβερνώντων προκατόχων τους. Και γιατί όλα αυτά;  Γιατί ξεπουλιέτα έτσι ασύστολα και ασύδοτα ολόκληρη η χώρα ; Μια γιατί άλλο. Για να κρατήσουν τις λατρευτές τους καρέκλες όσο μπορούν

περισσότερο οι καρεκλοκένταυροι ψεύτες. Χωρίς αιδώ, χωρίς τσίπα, για την καρέκλα ρε γαμώτο. Και για έναν άλλο αλληλένδετο λόγο. Για να μπορούμε να λεγόμαστε Ευρωπαίοι ! Και να έχουμε αγκαλιά το άγιο ευρώ! 

Αλλά δε φταίνε μόνο οι Πραιτωριαοί κυβερνώντες. Όσοι προβατοειδείς, ευρωραγιάδες νεοέλληνες αρέσκονται ή ανέχονται αυτό το καταραμένο νόμισμα που έχει καταστρέψει τη χώρα εδώ και οχτώ χρόνια, είναι συνυπεύθυνοι και συνυπόλογοι  για το έγκλημα που συντελείται με την προδοτική Πρώτη Φορά Αριστερά και τον Καμμένο εγκέφαλο του Καμμένου, μαζί με την προδοτική δήθεν αντιπολίτευση του Νεοταξικού Κυριάκου, του Ψευτο-Φωφώ-ΠΑΣΟΚ. του Πιτσο-Λεβέντη, του Μπομπολο-Ποταμίσιου.

Αφού θέλεται το ευρώ ανόητοι, αδιάβαστοι, συγχισμένοι,φοβισμένοι,ψεκασμένοι, τηλεορασόπληκτοι, ραγιάδες, διαβάστε ένα μέρος από αυτά που επιφυλάσει η νέα φοροκαταιγίδα και το ξεπούλημα της χώρας από τους κυβερνώντες Ευρωγενίτσαρους,το οποίο είναι  προαπαιτούμενο για το κλείσιμο της  αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.Για να μας δώσουν δηλ. οι νταβατζήδες την επόμενη δόση του ναρκωτικού-ευρώ, αν μας τη δώσουν. Να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς πολύ-πολύ χειρότερα ξύπνιοι ευρωραγιάδες μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: