10 Οκτ 2016

Συνεχίζεται το μαρτύριο της σταγόνας με τη δόση στους εξαρτημένους από τους ευρωβασανιστές

Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται για την Ελληνική κυβέρνηση αφού τελικά παρά τις καλές κουβέντες που προηγήθηκαν πριν από την έναρξη της συνεδρίασης των ευρωβασαναστών,τελικά αποφασίστηκε η εκταμίευση μόνο 1,1 δισ. και όχι 2,8 δισ. όπως αναμενόταν. Η "δόση" δε θα δοθεί ολόκληρη έτσι ώστε οι εδώ "εξαρτημένοι" να σέρνονται για άλλη μια φορά στα τέσσερα εκλιπαρώντας για να τους δοθεί ολόκληρη από τους "προμηθευτές" που είναι πλέον φανερό ότι απαιτούν ολοένα και περισσότερα από τους πελάτες τους.


Η εκταμίευση των 1,7 δισ. θα γίνει 
 στις 24 Οκτωβρίου και θα αφορά αποκλειστικά την αποπληρωμή των ληξιπροθεσμών οφειλών θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου» ανέφερε ο "αριστερός" Ευ. Τσακαλώτος. Ωστόσο μέχρι τότε οι εδώ εξαρτημένοι θα πρέπει να αποδέιξουν ότι είναι καλά παιδιά, να παρουσιάσουν δηλ. τα στοιχεία που λείπουν σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου.


Ο αρμόδιος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί είπε ότι είναι θετικά τα νέα για την ελληνική οικονομία, τόσο όσον αφορά στην ανάπτυξη, αλλά και στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.Όλα θετικά αλλά όχι και να σας δόσουμε ολόκληρη τη δόση και να ξεσαλώσετε.
 

Σύμφωνα με την απόφαση του Eurogroup του περασμένου Μαΐου, για να γίνει η επόμενη εκταμίευση όσον αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, θα πρέπει η πρώτη δόση (αυτή που εκταμιεύθηκε τον περασμένο Ιούνιο ύψους 1,8 δισ) να έχει απορροφηθεί.Εννοούν μάλλον, να έχουν αποδοθεί πίσω στους βασανιστές τα τοκοχρεωλύσια των τεράστιων και συνεχώς δανείων της παγίδας χρεόυς.



Τελικά φαίνεται ότι, οι μαζοχιστικές συνήθειες που αποκτούν οι εδώ λεβέντες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναγορεύονται σε δεύτερη φύση τους.  Γι’ αυτό και το μαρτύριο της σταγόνας αποτελεί πλέον μια μόνιμη κατάσταση που φαίνεται ότι αρέσει και στις δυο πλευρές, αυτών που είναι απο πάνω και των από κάτω στα τέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: