11 Οκτ 2016

Ένας ελληνογενής υπάλληλος των διεθνών αρπακτικών επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Κατσικιώτης















Από τις ειδήσεις που περνάνε στα ψηλά είναι μια πολύ χοντρή στην πραγματικότητα εξέλιξη. Νέος διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, διορίστηκε ένας ελληνογενής άγνωστος στο ευρύ κοινό κύριος, ο οποίος έχει διαπρέψει στο στερέωμα του διεθνούς αρπακτικού χρηματιστηριακού κεφαλαίου. Ο κ. Βασίλειος Κατσικιώτης έχει διαπρέψει ως πιστός υπάλληλος στην κορυφή της νόμιμης απάτης, εκεί που πετούν οι Γύπες των διεθνών funds και καταληστεύουν ολόκληρο τον κόσμο. Μια απλή ματιά στο βιογραφικό του ελληνογενή αυτού υπαλλήλου των αρπακτικών μιλά από μόνη της. 
 
Ο αξιότιμος κύριος Βασίλης Κατσικιώτης, τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011 και κατά τή διάρκεια του οικονομικού και τραπεζικού κράχ του 2008, βρίσκεται στη θέση του  Εκτελεστικού Διευθυντή της αμαρτωλής Merrill Lynch, υπεύθυνος των συναλλαγών ομολόγων και ασφαλίστρων κινδύνου CDS. Και απο το Φεβρουάριο του 2011 είναι  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Windjammer Way Advisors, η οποία είχε την "καλοσύνη" να τον παραχωρήσει στη χώρα μας ως επικεφαλή Κέρβερο του ελληνικού τραπεζικού συστήματος !!!!!
Γυρίζοντας πίσω στο χρόνο, βλέπουμε τον κ. Κατσικιώτη να έχει διοριστεί τον  Μάιο του 1999,  Διευθυντής και στη συνέχεια Αντιπρόεδρος της Γερμανικής            (αρπακτικής) επενδυτικής τράπεζας Dresdner Bank, υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών Ερευνών (Global Fixed Income Research). Τον Σεπτέμβριο του 2002 ήταν επικεφαλής του Τμήματος Στρατηγικών Επενδύσεων και Παραγώγων της MetLife, της μεγαλύτερης εταιρείας Ασφαλειών Ζωής στις ΗΠΑ που ασχολείται με τοξικά παράγωγα και όλα τα σχετικά βρώμικα παιχνίδια του σύγχρονου αρπακτικού καζινο-καπιταλισμού.
Έχει κανείς αμφιβολία ποια θα έναι τα έργα και ημέρες του κυρίου Καπατσάρη στο εδώ κυρίαρχο για την ελληνική οικονομία και τις τράπεζες Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στθερότητας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: