28 Νοε 2016

Δύο δις ξοδέψαμε το 2015 για τους μετανάστες και πρόσφυγες. Σχέδιο για τη Ισλαμοποίηση της Ελλάδας


Δύο δις. ευρώ δαπάνησε το Ελληνικό κράτος για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων, αποκάλυψε ανερυθρίαστα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Tageszeitungδιαψεύδοντας έτσι το ΔΝΤ που εκτίμησε το σχετικό κόστος μόνο σε 300 εκ. ευρώ. Η «φιλάνθρωπη» Ελλάδα δαπάνησε δηλ  5% του προϋπολογισμού της για την περίθαλψη της εισβολής των αμάχων, σε σύνολο τακτικών δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού 40 δις περίπου το 2015. Και αυτό σε μια περίοδο που η φτώχεια η ανεργία, οι ανελέητες μνημονιακές ρυθμίσεις  θερίζουν τη χώρα.

Το τραγικό είναι ότι, από τις εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια των εισβολέων, μόνο το 10-20% είναι πραγματικοί πρόσφυγες από τη δοκιμαζόμενη Συρία που στοχοποιήθηκε από τη Δύση γιατί το καθεστώς της βρισκόταν πιο κοντά στη Μόσχα. Το υπόλοιπο 80-90% είναι  στην πραγματικότητα μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες που ανταποκρίθηκαν ασμένως στην πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ που έστρωσε κόκκινα χαλιά και ανοιχτές αγκαλιές στα νησιά του Αιγαίου για την υποδοχή τους. Και  μπουμπουνο-κουφιοκέφαλοι δεξιοαριστερίζοντες, επιμένουν για το γκρέμισμα του φράκτη στον Έβρο. 

Οι φράκτες στη Βουλγαρία, Ισπανία, ΗΠΑ,παντού τώρα πια στην Ευρώπη, δεν τους ενοχλούν. Το δικό μας το χωράφι μόνο να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Και η γη μας από χώρα, να μετατραπεί σε χώρο. Από αποικία χρέους, μια πετυχημένη φράση του Νίκου Κοτζιά, σε αποικία μουσουλμάνων αρχικά και Ισλαμικό κράτος τελικά !

Η ημικρατική Turkish Airlines επιβιβάζει στα αεροπλάνα της χωρίς κανένα έλεγχο και με ακριβότερα εισιτήρια απ’ ότι οι άλλες αεροπορικές εταιρείες ( ! ), δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους εισβολείς από χώρες της Αφρικής και της Ασίας και τους αποβιβάζει στην Κωνσταντινούπολη ή τη Σμύρνη. Από εκεί εισέρχονται στην Ελλάδα με τη "ευγενική" συνδρομή  του τεράστιου κυκλώματος των δουλεμπόρων, που τώρα πια κάνουν χρυσές δουλειές ανενόχλητοι και μέσα στα Ελληνικά νησιά υπό το μανδύα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Πολλές από τις οποίες χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό κράτος, Ευρωπαϊκά Κονδύλια και πάνω απ’ όλα από τον υπερ-φιλάνθρωπο Τζώρτζ Σόρος. Ο όποιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη ανέφερε ότι δαπάνησε 11 δις δολ για το σκοπό αυτό.

Οι εισβολείς δασκαλεμένοι κατάλληλα, παπαγαλίζουν το ίδιο παραμύθι ότι είναι δήθεν πρόσφυγες από τη Συρία. Φτωχοί άνθρωποι αλλά και κοινοί εγκληματίες από όλες τις γωνιές της γης είναι φυσικό να ανταποκρίνονται στο ανοιχτό προσκλητήριο του κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ, κάτι ανάλογο με αυτό του Προέδρου μας Πάκη Παυλόπουλου και έρχονται τρέχοντας εδώ στη χώρα του φιλόξενου Δία. Οι ΣΥΡΙΖΑϊκες επιτροπές ασύλου,  παραχωρούν με συνοπτικές διαδικασίες το χαρτί του πολιτικού πρόσφυγα, ακόμα και σε άτομα που έχουν καταδικαστεί και από ελληνικά δικαστήρια για βαριά ποινικά αδικήματα ως μεγαλέμποροι ναρκωτικών ή μέλη ληστοσυμμοριών. Ξεχειλισμένος «αριστερός» φιλανθρωπισμός. Αλλά και παχυλά αμειβόμενος επίσης. 

Ο κ. Κοτζιάς στη συνέντευξή του προχώρησε και πιο πέρα. Περίπου 14 δις. ευρώ ανέφερε πως στοιχίζει στη χώρα μας η μαζική φυγή χιλιάδων επιστημόνων λόγω της κρίσης. Και για τους πρόσφυγες όπως τους αποκαλεί συλήβδην όλους,τόνισε μοιρολατρικά ότι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αφού «κανένα τείχος δεν μπορεί να σταματήσει τους πρόσφυγες». Και ως παράδειγμα έφερε τα πενιχρά αποτελέσματα κατά τη γνώμη του, που έχει ο φράχτης των ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό, κάτι που φυσικά δεν είναι αλήθεια. Τι σημασία έχει ένα μικρό ψεματάκι. Οι ΗΠΑ σήμερα έχουν μετατραπεί σε φρούριο αποτροπής των ξένων χωρίς επίσημη άδεια και ας λέει ή ας πιστεύει ο Νίκος ότι θέλει.

Ο κ.Κοτζιάς, η Σία και οι άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες, δεν αναρωτήθηκαν φυσικά, τι γυρεύουν στην Ελλάδα οι Αλγερινοί, οι Τυνήσιοι, οι Μαροκινοί, οι Λιβύοι, οι προερχόμενοι από τη δυτική και Υποσαχάρεια Αφρική, όταν η εγγύτερη οδός στη Ευρώπη είναι η Ισπανία. Αλλά εκεί έχουν ανεγερθεί τεράστιοι φράκτες, με αυστηρότατο καθεστώς και κυρίως κλίμα αποτροπής εισόδου μεταναστών, όπως και στην Ιταλία και Πορτογαλία. Το ίδιο και στη γειτονική μας Βουλγαρία  γι’  αυτό και οι μάζες των μουσουλμάνων  εισβολέων από το Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν,Σομαλία, Ερυθραία, Κένυα, Σουδάν, Νιγηρία, Γκάνα που φτάνουν αεροπορικώς με την Turkish Airlines στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη δεν την προτιμούν.

Ένα εύλογο επίσης ερώτημα είναι, γιατί οι εισβολείς δεν κατευθύνονται στην Σαουδική Αραβία και στα άλλα ομόθρησκα πλούσια κράτη του κόλπου ; Γιατί εισβάλλουν σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνοι μετανάστες και δε συμβαίνει το ίδιο με μη μουσουλμάνους Ινδούς, Αιθίοπες, Φιλιππινέζους κλπ ; Γιατί οι νεαροί υποτιθέμενοι Σύριοι πρόσφυγες δε μένουν στη χώρα τους για να πολεμήσουν τους Ισλαμιστές; Οι Σέρβοι που υπέστησαν τα πάνδεινα από την επίθεση της Δύσης, γιατί δεν εγκατέλειψαν τη χώρα τους;

Τελικά, φαίνεται πως υπάρχει βάση στην υπόθεση ότι, το δυτικό ιερατείο που κάνει σχέδια  για τις τύχες των λαών, προγραμματίζει τον ξεριζωμό του Ελληνισμού από τη γη των προγόνων του και τη μετατροπή της σε μουσουλμανική χώρα,  με εκχώρηση της Δυτικής Θράκης και ορισμένων νησιών στην Τουρκία. Η μεθοδευμένη πλέον μαζική εισβολή μουσουλμάνων υπό τους θριαμβευτικούς παιάνες των εξωνημένων ελληνικών κεντρικών ΜΜΕ και η μαζική έξοδος Ελλήνων, αυτό προδικάζει. Και ο ΣΥΡΙΖΑ, ηθελημένα ή αθέλητα, είναι ο καλύτερο εκτελεστής ενός τέτοιου φρικιαστικού σχεδίου.

Ο λόγος για τη σχεδιαζόμενη εξόντωση του ελληνισμού, φαίνεται πως είναι ο φόβος της δύσης ότι, η Ελληνορθόδοξη Ελλάδα, αν περισωθεί από την οικονομική κρίση, θα προσφύγει στην ομπρέλα προστασίας της Ρωσίας του Πούτιν. Η πιθανότητα να βρουν πρόσβαση και διέξοδο στο Αιγαίο τα ρωσικά αεροπλανοφόρα, συνιστά έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες της Δύσης. Και αυτό επιχειρούν να αποτρέψουν με κάθε τρόπο, ακόμα και με την εξαφάνιση του ενοχλητικού μικρού ελληνικού έθνους, που έτσι κι’ αλλιώς δε δείχνει μεγάλες δυνάμεις αντίστασης. Ένα έθνος που έχει χάσει την πίστη στην ύπαρξή του και αναγορεύει απάτριδες σε ηγέτες και το κάψιμο της σημαίας σε ηρωϊκή πράξη, είναι μοιραίο να εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: