11 Νοε 2016

Χίλαρυ : Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε

Βασιλική Αρωνιάδου

"Συλλυπητήρια κατ’ αρχήν στους Ελλαδίτες «ενημερωτές της κοινής γνώμης», παρουσιαστές και παρουσιάστριες της T V, ανταποκριτές, αρθρογράφους, σχολιαστές και αναλυτές του συνόλου των ΜΜΕ, που ποντάρισαν και τα ρέστα τους (σε μόρφωση, κρίση, επαγγελματική δεοντολογία και εθνική αξιοπρέπεια), λειτουργώντας ως εκλογικοί ατζέντηδες της Χίλλαρυ Κλίντον, και περιλούοντας με χλευασμό τον αντίπαλό της. "

"Όλοι τους, οπλισμένοι με «μαρκούτσι» και κάμερα, λειτούργησαν ως διώκτες του Τραμπ και προπαγανδιστές της Χίλλαρυ Κλίντον. Ξέχασαν, ή δεν είχαν διαβάσει πουθενά πως: ως προεδρική σύζυγος, υποκίνησε τον βομβαρδισμό των Σέρβων διανοουμένων, σε γέφυρα του Βελιγραδίου, όπου συγκεντρώνονταν κάθε μέρα για να την σώσουν από τους βομβαρδισμούς, πως ως αντιπολιτευόμενη γερουσιαστής στήριξε τον πόλεμο του Μπους στο Ιράκ, και ως υπουργός Εξωτερικών επιμελήθηκε της εκστρατείας ισοπέδωσης της Λιβύης και της φρικώδους δολοφονίας του Καντάφι.
Το «σούβλισμα» του Καντάφι με ξιφολόγχη, η Χίλλαρυ κινηματογραφήθηκε να πανηγυρίζει στη Τρίπολη με συντροφιά γυναικών, θριαμβολογώντας με την κραυγή του Σκιπίωνα στην Καρχηδόνα, στη διεστραμμένη παραλλαγή :«We Came, We Saw, He Died», συνοδευόμενη από τρελό χάχανο. Στο μητρώο της έχει καταγραφεί συνενοχή και στον πόλεμο της Συρίας, όπου –ως έχει παραδεχτεί- «εμείς εξοπλίσαμε τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους» (εναντίον της κυβέρνησης ΄Ασαντ)."

Δεν υπάρχουν σχόλια: