15 Δεκ 2016

Θρησκευτική κι εμφύλια διαμάχη στη Συρία, ή ιμπεριαλιστική επίθεση;

Νίκος Κλειτσίκας

Οι Χριστιανοί σ' ολόκληρο τον κόσμο ετοιμάζονται για τη γέννηση του Θεανθρώπου. Οι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί στη Συρία ξεπερνούν τα 2.000.000 και το Πατριαρχείο Αντιόχειας ξεκίνησε τις προετοιμασίες. Έξι (6) χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον του λαού της Συρίας δεν κατόρθωσαν να επιβάλλουν την "αραβική άνοιξη", τον πιο παγωμένο χειμώνα στην ιστορία, στη χώρα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου... Τώρα το Χαλέπι έχει δυο πράσινα μάτια, όπως τα δύο αστέρια της Συριακής σημαίας!


Οι νεοαποικιοκράτες της "πολιτισμένης" δύσης έχουν υποστεί μια μεγάλη ήττα.
Κι όμως, ακόμη και σήμερα η δύση συνεχίζει να επιμένει, με όπλο τα αργυρώνητα και στρατευμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους: "Ο Άσαντ σφάζει άμαχους". Η προπαγάνδα των ΜΜΕ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς: Δημοσιογραφική αλητεία, ή έμμισθη δημοσιογραφική πορνεία; Το ΑΠΕ που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης κι η ΕΡΤ, είναι σκληρά στρατευμένα όργανα αυτής της χυδαίας ιμπεριλιαστικής προπαγάνδας. Χθες η ΕΡΤ, για πολλοστή φορά μας "πρόσφερε" ντοκιμαντέρ εξύμνησης της οργάνωσης της Cia, της ΜΚΟ "λευκά κράνη"! 

Ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος, έχουν εγκαταλείψει τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας, μιας και τους θεωρούν "Ασαντικούς", αφού δεν εντάχθηκαν στο μέτωπο της "αραβικής άνοιξης". Αρκεί να σκεφθούμε πως για έξι (6) ολόκληρα χρόνια δεν έκαναν μια απλή -έστω υποκριτική- δήλωση συμπάθειας κι όχι συμπαράστασης. Δεν έκαναν μια δήλωση, ούτε για τους δύο Επισκόπους του Χαλεπιού, που έχουν απαχθεί από τα ανθρωπόμορφα κτήνη των "εκδημοκρατιστών"-αποκεφαλιστών. Φυσικά απλόχερη "βοήθεια" για "μετανάστες-πρόσφυγες", μιας και ρέει χρήμα φορολογούμενων. Μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της εκκλησίας και δυστυχώς δεν έχει υψώσει φωνή, ούτε ένας επίσκοπος γι' αυτή την προδοσία της Ελληνορθοδοξίας στη Συρία. Ακόμη και στη συνάντηση που είχε ο Παυλόπουλος με τον Πατριάρχη Αντιοχείας, με την ευκαιρία εκκλησιαστικού συνεδρίου στην Αθήνα (Οκτώβρης 2015), ο πρόεδρος της Δημοκρατίας περί άλλων τύρβαζε: Ο Προκόπης Παυλόπουλος ζει στην Ελλάδα ή στο Βερολίνο; Το 4ο δεν θέλει να αποδεχθεί την ήττα του στη Συρία και γι' αυτή τη νίκη πρόσφεραν μάρτυρες οι Ελληνορθόδοξοι:  Άγιος Γεώργιος Δαμασκού... Γι' αυτό ηττήθηκαν Ε.Ε. & ΗΠΑ στη Συρία!
Αυτά τα Χριστούγεννα βρίσκουν τους Χριστιανούς στη Συρία, εκεί που τους καταπιέζει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ" σε προετοιμασίες.

Σήμερα, στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, στη μαρτυρική Χομς, πανθρησκευτική συνάντηση για να τιμήσουν τα Χριστούγεννα των Ελληνορθόδοξων.




Ότι δεν κάνει ο Βαρθολομαίος του Ερντογάν, κι ο Ιερώνυμος των μνημομίων, ότι δεν κάνει η επίσημη Ελλάδα, συμβαίνει στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Αυτές οι εικόνες από τη Συρία της Αντίστασης στην παγκοσμιοποίηση, που δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας στα "θεσμικά" ΜΜΕ, είναι τα πραγματικά Χριστιανικά Χριστούγεννα κι όχι οι "φιλανθρωπίες" στους "πρόσφυγες", με ξένα κόλλυβα, των υποταγμένων ρασοφόρων της μνημονιακής Ελλάδας. Στη μαρτυρική Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι Ελληνορθόδοξοι έχουν ταχθεί με την νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του λαού. Μια κυβέρνηση που συμμετέχουν και κομμουνιστές υπουργοί. Να ποια είναι η Ελληνορθοδοξία στη Συρία: Tρεις Πατριάρχες της Συρίας, χαστουκίζουν την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Αυτό "ενοχλεί" το Φανάρι και την Αθήνα, την "κεντροδεξιά" και την κοσμοπολίτικη "κεντροαριστερά". Δεν εξυπηρετεί την "κοινωνία των πολιτών", τη "νέα εποχή"...Όλοι τους θέλουν να διώξουν τον εφιάλτη που θα τους κυνηγάει για πάντα: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
 Αυτό είναι το εικονοστάσι που έχουν στα σπίτια τους οι Ελληνορθόδοξοι...


Αυτή η σημαία έχει μεγάλη Τιμή για τη σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας και το Πατριαρχείο Αντιοχείας... και γι' αυτή τη σημαία δεν υψώθηκε ΚΑΜΙΑ αλληλεγγύη στα έξι χρόνια σκληρής ιμπεριαλιστικής επίθεσης...

Στην Ελλάδα του ευρώ, Χριστούγεννα εθνικής κατάθλιψης, εξαθλίωσης, με παραχωρημένη την εθνική κυριαρχία στους φίλους "δανειστές", στο 4ο Ράιχ...
Στη μαρτυρική Συρία οι Ελληνορθόδοξοι θα γιορτάσουν Χριστούγεννα με δολοφονικό εμπάργκο από την Ελλάδα και τους ευρωπαίους "πολιτισμένους", τους πλασιέ εμπόρων όπλων, αλλά θα είναι Χριστούγεννα με εθνική περηφάνια, Εθνική Κυριαρχία κι Ανεξαρτησία!

Πηγή: https://goo.gl/hypRpN

Δεν υπάρχουν σχόλια: