29 Δεκ 2016

Ο Πούτιν, η Συρία, η Ελλάδαι



Ο Ρωσικός και ο Συριακός Στρατός έχουν έρθει σε συνεννόηση και με τη συνδρομή Τούρκων και Ιρανών επιβάλουν την εκεχειρία στη Συρία. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτουν τα εγκλήματα πολέμου του Ισλάμ.
Σημειώστε λάθος. Τα εγκλήματα κατά του ανθρωπίνου είδους από τους τζιχαντιστές που αποκεφαλίζουν, βιάζουν και καίνε ζωντανούς ανθρώπους και τους θάβουν σε ομαδικούς τάφους.
Πώς απαντά η Δύση (δηλαδή οι ΗΠΑ); Με ψήφισμα του ΟΗΕ συστήνεται επιτροπή διερεύνησης εγκλημάτων πολέμου ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. Καλά διαβάσετε. Τα εγκλήματα τα κάνουν οι Ορθόδοξοι Ρώσοι και όχι οι κανίβαλοι τζιχαντιστές.

Το χειρότερο για εμάς τους Έλληνες; Η Ελλάδα προσυπέγραψε την απόφαση. Η Δυτικοδουλεία της Ελλάδας φτάνει στον παραλογισμό. Όση κατανόηση και αν έδειχνε ο Πούτιν για τα γεωστρατηγικά μας θέματα και τις πιέσεις που ασκούνται, αυτή η υπερψήφιση στον ΟΗΕ τον εξόργισε.Το θεώρησε προσβολή προς τον ίδιο προσωπικά. Ελπίζουμε ότι οι δεσμοί που έχουν η Ελλάδα και η Ρωσία θα παραμείνουν ισχυροί.

Αλλά και επιτελους, η πολιτική μας απέναντι στη Συρία θα πρέπει να αλλάξει το ταχύτερο δυνατό, αυτό είναι κα΄τι που το καταλαβαίνουν και οιπρωτοετείς φοιτητές διεθνών σχέσεων.Με δεδομένο ότι, η Συρία ξεμπερδεύει με τους Τζιχαντιστές ενώ η πολιτική της δύσης αλλάζει 180 μοίρες με την έλευση του Τράμπ, είναι παράλογο εμείς εδώ οι πανέξυπνοι να ακολουθούμε πορεία ενάντια στα συμφέροντά μας, υπηρετώντας την επιθετική βουλιμία του Σουλτάνου Ερντογκάν που ήθελε να μετατρέψει τη Συρία σε προτεκτοράτο και έσπασε τα μούτρα του. Προφανώς εδώ στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, ακολουθούμε το δόγμα "ο εχθρός του εχθρού μου είναι εχθρός μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: