9 Ιαν 2017

Πλειοψηφικό πλέον το ρεύμα της δραχμής

Βαγγέλης Μητράκος


O ελληνικός λαός , συσσωρεύοντας την πικρή εμπειρία των μνημονίων , νικά (επιτέλους) τη συστηματική προπαγάνδα του φόβου επιστροφής στη δραχμή , που έχουν εξαπολύσει εδώ και χρόνια τα συστημικά κόμματα (ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ , κλπ) και τα ΜΜΕ και τάσσεται πλέον ξεκάθαρα κατά του ευρώ και κατ’ επέκτασιν κατά της ΟΝΕ και της ΕΕ .
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας ΑLCO για το περιοδικό ΖΕRO (4-1-2017) το 53 % των συμμετεχόντων απάντησαν ότι :
« Η ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη και η αλλαγή του νομίσματος σε ευρώ ήταν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ» .

Είναι ενδεικτικό ότι τα ΜΜΕ του συστήματος , στο σύνολό τους , έθαψαν τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης ενώ τα κόμματα εξουσίας έχασαν τη λαλιά τους. Όμως το τρένο για την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και την έξοδο από την λαοκτόνο ΕΕ έχει ξεκινήσει και δεν γυρίζει πίσω !

Ο ελληνικός λαός έχει υποχρέωση , με διαρκή και ανυποχώρητο αγώνα , να βαθύνει τη ρήξη με το πολιτικό σύστημα που τον καταστρέφει συστηματικά προς όφελος των ξένων αφεντικών και του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και να χαράξει το δρόμο της εξόδου από την ΕΕ , της μονομερούς διαγραφής του «χρέους» και της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα με όρους και προϋποθέσεις που θα ωφελούν τις λαϊκές τάξεις και τη χώρα !


Δεν υπάρχουν σχόλια: