18 Νοε 2013

Xωρίς ρεύμα 325.000 σπίτια στη χώρα του success story

Το 2009 η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε 200.000 σπίτια, το 2012 βύθισε στο σκοτάδι 325.000 σπίτια και το πρώτο εξάμηνο φέτος 173.000 σπίτια. Με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή οι απλήρωτοι λογαριασμοί στην ΔΕΗ ξεπερνούν το 1.300.000, καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να γίνει στο επερχόμενο διάστημα, τώρα που όπως μας διαβεβαιώνουν οι Στουρναράιοι, η οικονομία μας αρχίζει να βγαίνει απο το τούνελ της καταστροφής ! Σκεφτείτε δηλ. και να μη βγαίναμε απο το τούνελ. 
Όσο επιμένει στο success story η κυβέρνηση των ευρωλάγνων, των ευρωνταβατζήδων και ευρουδούλων με τα παπαγαλάκια των Ντερμεντέρηδων, τόσο τα δεδομένα της καταστροφής, της ένδοιας, της τραγωδίας αυξάνουν. Χιλιάδες συμπολίτες μας  ζουν μεσα στην απόλυτη φτώχεια και στο σκοτάδι, αφού η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Λογαριαμοί  της ΔΕΗ που επιβαρύνονται με διάφορα χαράτσια, φόρους, δημοτικά τέλη, φόρους ...αλληλεγγύης, ως και με την επιδότηση της πράσινης ανάπτυξης για ηλιακή και αιολική ενέργεια της αλήστου μνήμης Μπιρμπίλη.
Ναι αυτής με της απίθανης αλεξιπτωτίστριας με τα πατσαβουροειδή ρούχα,τα σπορτίβ παπούτσια και το ταγάρι, που μας σέρβιρε για Υπουργίνα Περιβάλλοντος, ο πανέξυπνος Γιωργάκης.Ναι ο ίδιος που μας έχωσε στο Ερω-Μνημόνιο από το Καστελόριζο.Και πρόσφατα φύτεψε ένα δέντρο στην Τουρκία μαζί με το γλαστράκι του ο πανέξυπνος! 
- See more at: http://www.drachmi5.gr/ellada/xoris-reyma-325000-spitia-sti-hora-toy-success-story#sthash.mdfX5rBO.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: