10 Ιουλ 2015

Αλέξη παραιτήσου! Δήλωσε, ότι προσπάθησες αλλά ήταν αδύνατο. Διαφύλαξε την αξιοπρέπειά σου και την τιμή των Ελλήνων! Θα σε γράψει έτσι η ιστορία! (*)


Αθανάσιος Καρανάσιος

Κι εσείς Έλληνες, όλης της Ελλάδος, ως θύματα του πιο άγριου «αθόρυβου πολέμου», της μεγαλύτερης πολιτικής και οικονομικής απάτης όλων των εποχών ... ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Μην αφήνεστε, μέσα στη σύγχυση της δήθεν λυτρωτικής όμως θανατηφόρας λύσης, να σας κατακλέβουν, να σας εξευτελίζουν, να σας πάρουν τη Χώρα σας, να σας σκλαβώσουν! Οι άρχουσες ελίτ επιχειρούν να καταφέρουν το συντριπτικό κτύπημα στον Ελληνισμό.

Συμβαίνει το ίδιο σχεδόν σε όλους μας: Μας καταπονούν σωματικά. Μας φθείρουν ψυχικά. Μας εξαντλούν οικονομικά. Κατάστρεψαν τα πάντα. Υπέγραψαν και υπογράφουν λεόντειες σε βάρος μας συνθήκες, συμφωνίες και δανειακές συμβάσεις, χωρίς εξουσιοδότητη. Μας εξαπάτησαν πολιτικά και οικονομικά. Έκλεισαν τις τράπεζες. Υπεξαίρεσαν τις οικονομίες μας. Πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων το «δημοκρατικό» δημοψήφισμα, το αποστομωτικό 67% του «ΟΧΙ» (μαζί με τα «άκυρα» του ΚΚΕ). Όπως αθέτησαν δεκάδες φορές στο παρελθόν τα εκλογικά τους προγράμματα.
Εκτός των άλλων, ο Έλληνας πρωθυπουργός, εχθές στο ευρωκοινοβούλιο, έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας, αυταρέσκειας και αοριστολογίας! Αντί να καταγγείλει τους πραγματικούς υπαίτιους και τα συστημικά (θεσμικά) αίτια, περιορίστηκε σε τραγελαφικές διαπιστώσεις, ότι δήθεν στην Ελλάδα, την «οργουελική» πενταετία 2010-2015, «απέτυχαν» τα μνημονιακά προγράμματα… Αντιθέτως, πέτυχαν δραματικά! Φευ. Δεν αναφέρθηκε καν ο κεντρικός εκπρόσωπος του Έθνους, στην προτεκτορατοποίηση της Χώρας μας, τη σύγχρονη γενοκτονία (!!!), με τις χιλιάδες αυτοκτονίες, την εκτεταμένη νοσηρότητα, τον υποσιτισμό, τη φτωχοποίηση και το μαρασμό της Ελληνικής Κοινωνίας.
Όμως τώρα, έφτασε η ύστατη ώρα! Είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι, να εξατομικεύσουμε ο καθένας μας την αλλοτρίωση-χειραγώγηση που υφίσταται από την επιρροή των ΜΜΕ και των πολιτικών. Τα τελευταία χρόνια της «χολέρας», σταδιακά, μετατρέπεται η ζωή μας σε αγωνία επιβίωσης. Ας μη σταματάμε ποτέ, να λέμε …«ΟΧΙ» σε κάθε μορφής πολιτικούς απατεώνες και οικονομικούς εγκληματίες!!! Όχι μόνο για να εκτονωθούμε, αλλά για να απαιτούμε σθεναρά κι ανυποχώρητα. Έτσι, περνώντας σε κατάσταση συλλογικής άμυνας, θα παραδειγματίζουμε, ώστε να ορθώσουν το ανάστημά τους και οι άλλοι καταπιεσμένοι Λαοί της Ευρώπης. Και τότε πλέον, όλα είναι δυνατά, γιατί: «Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ αυτό μένει»!
Αθανάσιος Καρανάσιος, 10/7/2015
(*) Σε μια ταραχώδη περίοδο, όπως η παρούσα, μεταξύ 1915 και 1935 (δηλαδή μέσα σε 20 χρόνια) αλληλοδιαδέχθηκαν στην Ελλάδα 39 κυβερνήσεις μέσω εκλογών και 36 μέσω κινημάτων, σύνολο 39+36=75. Τουτέστιν, 75/20= περίπου 4 κυβερνήσεις/έτος, ήτοι μία κυβέρνηση/τρεις μήνες. Οπότε … πολύ κάθισε στο «θρόνο» ο εφήμερα λαοφιλής κ. Τσίπρας!
ΥΓ. Για τη συνημμένη φωτό (δίκη της Νυρεμβέργης): Όταν αρχίζουν να καταφτάνουν τα επαίσχυντα.αβάσταχτα μνημονιακά φιρμάνια, το «Ωσαννά» και το «Σταύρωσον Αυτόν» θα έρθουν χρονικά πολύ κοντά (πρβλ. Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά, Κουβέλη, Καραντζαφέρη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: