11 Σεπ 2015

Ναϊμ Ελ Γκαντούρ, πρόεδρος των μουσουλμάνων Ελλάδος "Στα κράτη που κυριαρχούν μουσουλμάνοι πρέπει να υπάρχει μόνο το ισλαμικό καθεστώς"


Ο αυτοαναγορευθής Πρόεδρος των μουσουλμάνων Ελλάδος,Ναϊμ Ελ Γκαντούρ, γνωστός και ως Τούρκος πράκτορας, δηλωσε ευθέως και χωρίς περιστροφές ότι, "το κοράνι είναι πάνω από την Δημοκρατία..Είναι η Δημοκρατία".Και προσέθεσε ότι "Όνειρο των μουσουλμάνων είναι να γίνουν ένα έθνος με μια ισλαμική κυβέρνηση όλα τα μουσουλμανικά κράτη..καθώς και τα ελληνικά νησιά που ήταν υπό την κατοχή των Τούρκων..Στα κράτη που κυριαρχούν οι μουσουλμάνοι πρέπει να υπάρχει μόνο ισλαμικό καθεστώς..και όχι πολιτικοί"..

Αυτός ο άθλιος τύπος, ο κύριος Ναιμ Ελ Γκαντούρ που εισήλθε παράνομα στη χώρα μας και αφού νομιμοποιήθηκε προφανώς με φακελάκι και παριστάνει τον Πρόεδρο, προκλητικά μας προιδεάζει για το μέλλον της Ελλάδας, όταν οι ομοιδεάτες του μουσουλμάνοι θα γίνουν πλειοψηφία στη χώρα μας, Αυτό είναι περίπου βέβαιο ότι θα συμβεί εφ' όσον συνεχιστεί η σημερινή πολιτική των ανοικτών συνόρων της κυρίας Τασίας. 
Ίσως τελικά αυτή να είναι και μια κάποια λύση. Η κυρία Τασία θα υποχρεωθεί να φορέσει μπούργκα και εμείς θα γλυτώσουμε από το να βλέπουμε την "υπέροχη' φάτσα της να μας λέει ότι, οι πρόσφυγες λοιάζονται στν Ομόνοια και ότι στα νησιά οι τελευταίοι εναπομήναντες συνέλληνες, έχουν θησαυρίσει απο τους μετανάστες ! Προφανώς οι τόσο αγαπημένοι της Μουσουλμανοι, όταν αναλάβουν το τιμόνι της χώρας,δεν πρόκειται να την αφήσουν να κυκλοφορεί με ξεσκέπαστη φάτσα και πολύ περισσότερο να έχει άποψη και να κάνει δημόσιες δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: