12 Μαρ 2016

Χορός δισεκατομύριων για τις ΜΚΟ-προκάλυμμα των δουλεμππόρων

¨Ένας χορός δισεκατομμυρίων κινείται γύρω από τις ΜΚΟ ( Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) που έχουν ενσκήψει σαν ακρίδες πάνω στη χώρα μας και λειτουργούν ως οι νομιμοφανείς κρίκοι για τη διευκόλυνση της εισβολής εποίκων μεταναστών.
Με την ανοχή ή και την προτροπή του κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ, εκατοντάδες ελληνικές και διεθνείς ΜΚΟ έχουν εγκατασταθεί στα Ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στρώνουν κόκκινα χαλιά υποδοχής για  τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Σήμερα ζούμε τη χρυσή εποχή των ΜΚΟ, αφού ο κυβερνών ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει καθ’ υπερβολήν το αμερικανοτραφές μοντέλο του φιλανθρωπισμού των ΜΚΟ, σε πλήρη αντίθεση φυσικά με τις βασικές αριστερές αρχές που θεωρούν τη φιλανθρωπία ως το πονηρό εργαλείο του καπιταλισμού.

Είναι προφανές ότι μεγάλος αριθμός από αυτές τις ΜΚΟ δεν είναι παρά προκάλυμμα για δουλέμπορους που επιτελούν  το θεάρεστο έργο τους με το πρόσχημα της «φιλανθρωπία» και της νομιμότητας. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο αρμόδιος Υπουργός για τη μετανάστευση κ. Μουζάλας, έχουν εντοπιστεί και συγκεκριμένες ΜΚΟ πίσω από τις οποίες καλύπτονται μουσουλμανικές οργανώσεις.

 Οι πολλές χιλιάδες των απασχολούμενων στις «φιλάνθρωπες» ΜΚΟ προφανώς χρηματοδοτούνται από κάποια κέντρα. Εκτός  από τον  Τζώρτζ Σόρος που  αποκάλυψε ότι, έχει διαθέσει τον τελευταίο καιρό 11 δις δολ. για τη χρηματοδότηση ΜΚΟ για την προστασία των μεταναστών, για τον ίδιο σκοπό χρησιμοποιούνται αφειδώς τεράστια κρατικά κονδύλια  με αδιαφανή τρόπο. Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Οτζιάς, οι δαπάνες για τους μετανάστες έχουν στοιχίσει 2 δις τον 2015. Ένα μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων ξοδεύτηκε μέσω ΜΚΟ με απολύτως αδιαφανή τρόπο.

Το ίδιο αδιαφανής έως και προκλητικός είναι ο τρόπος με τον οποίο λέγεται ότι, υπό την εποπτεία του Υπουργού Φλαμπουριάρη ανατέθηκε η κατασκευή των οικίσκων για τη στέγαση των μεταναστών και έπεται συνέχεια για το σκοπό αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: