12 Μαρ 2016

Η κατάληψη της Ελλάδας από τους εποίκους-εισβολείς και το ξερίζωμα των "ιθαγενων" απο τη χώρα μας


Σήμερα βιώνουμε μια απίστευτη και πρωτόγνωρη στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, μαζική εισβολή μουσουλμάνων-εποίκων με προοπτική τη βέβαιη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης και κατάληψη της χώρας από τους εισβολείς και το ξερίζωμα των «ιθαγενών» Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες από την ιστορική μας πατρίδα. Θα είμαστε η μοναδική περίπτωση στην ιστορία της ανθρωπότητας που μια χώρα παρέδωσε τα κλειδιά σε αλλοεθνείς χωρίς πόλεμο και βίαιη εισβολή.


Και όλα αυτά στο όνομα του ροζέ ανθρωπισμού του Αλέξη, της Σία και των άλλων παιδιών της ΠΦΑ, με την αβάντα του προδοτικού κεντρικού μιντιακού συστήματος. Ο αλλοτριωμένος ψευτο-μαρξιστικός διεθνισμός της γιαλαντζί αριστεράς, σε αγαστή συνεργασία με την πονηρή πολυπολιτισμικότητα, τη παγκοσμιοποίηση που επαγγέλλονται οι Τζώρτζ Σόρος και ΣΙΑ, βαδίζουν παρέα για την εξαφάνιση της Ελλάδας από τον παγκόσμιο χάρτη και την Ισλαμοποίησή της. Μπράβο τους Και μπράβο και σε εμάς που παρακολουθούμε άφωνοι την επερχόμενη εξολόθρευση του ελληνισμού. 
- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/i-katalipsi-tis-elladas-apo-toys-epoikoys-eisvoleis-kai-xerizoma-ton-ithagenon-apo#sthash.UTnAycfu.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: