30 Ιουν 2016

Ξεπουλάνε την Πατρίδα - Το λιμάνι του Πειραιά στους αποικιοκράτες

Αθανάσιος Καρανάσιος

Με νομικίστικες μεθόδους εξαπάτησης χώρισαν την Εθνική  Περιουσία σε δημόσια και ιδιωτική. Ότι δήθεν την ιδιωτική νομιμοποιούνται ακόμα και εν τοις πράγμασι να την παραχωρήσουν στο διηνεκές, καταστρατηγώντας εκτός των άλλων τα άρθρα 28, 966 και 967 του Αστικού Κώδικα, που απαγορεύουν οποιαδήποτε συναλλαγή. Για δε τη δημόσια περιουσία παραιτούνται από την ασυλία, που παρέχεται από το
διεθνές δίκαιο και τα δικαιώματα του ανθρώπου. Έτσι παραδίνουν "γη και ύδωρ" στους αποικιστές.Κι όμως οι νόμοι που παραβιάζονται είναι συγκεκριμένοι. Παραθέτονται εν προκειμένω εκτός των άλλων τα τρία αυτά άρθρα του ΑΚ, για να διαγνώσει και όποιος δεν ασχολήθηκε επισταμένως την κατάφωρη παραβίαση και την εγκληματική αδικοπραξία.

Άρθρο 28 του ΑΚ (Κληρονομικές σχέσεις)
"Οι κληρονομικές σχέσεις διέπονται από το δίκαιο της ιθαγένειας, που είχε ο κληρονομούμενος." Δηλαδή η περιουσία (ιδιωτική  και δημόσια) διέπεται από το δίκαιο της ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, που είχε ο κληρονομούμενος (κληροδότης). Άρα η Εθνική Περιουσία περιήλθε στην κατοχή μας από τους προγόνους μας ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, με τη δέσμευση να την παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΑ στους απογόνους μας.

Άρθρο 966 του ΑΚ (Πράγματα εκτός συναλλαγής)
"Πράγματα εκτός συναλλαγής είναι τα κοινά σε όλους, τα κοινόχρηστα και τα προορισμένα για την εξυπηρέτηση δημοσίων, δημοτικών, κοινοτικών ή θρησκευτικών σκοπών."

Άρθρο 967 του ΑΚ (Κοινόχρηστα)
"Πράγματα κοινής χρήσης είναι ιδίως τα νερά με ελεύθερη και αέναη ροή, οι δρόμοι, οι πλατείες, οι.. α ι γ ι α λ ο ί.. τα ..λ ι μ ά ν ι α.. (υπαγράμμιση με αραιά γράμματα από τον γράφοντα), οι όρμοι, οι όχθες των πλεύσιμων ποταμών, οι μεγάλες λίμνες και οι όχθες τους."

Σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, αποτελεί καραμπινάτη παρανομία η συναλλαγή (έστω και υπό τύπο ψευδεπίγραφης παραχώρησης για αέναο χρόνο) του λιμανιού του Πειραιά! Γιατί απλά, τόσο το λιμάνι, όσο και ο αιγιαλός του, αποτελούν κοινόχρηστα πράγματα του Ελληνικού Λαού. Επιπλέον κατά το άρθρο 28 του ΑΚ απομειούται το ΑΚΕΡΑΙΟ στο Εθνικό Καταπίστευμα!

Όλες οι υποκριτικές κενολογίες των "εθνικών αντιπροσώπων" ενώπιον κενών εδράνων στη Βουλή περί δήθεν λαϊκής συναίνεσης από τους υπερψηφίζοντες ή τους καταψηφίζοντες (που νομιμοποιούν κι αυτοί εμμέσως) τη "Σύμβαση Παραχώρησης τιυ λιμανιού του Πειραιά" αποτελούν μάταιες απολογίες, που  αποσκοπούν να αμβλύνουν την ασίγαστη οργή του Ελληνικού Λαού για την ειδεχθή αδικοπραξία σε βάρος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: